June 19th, 2019

Sebelum ini kecoh dengan kontroversi pelakon yang popular menerusi filem Paskal iaitu Ammar Alfian yang didakwa telah berlaku curang saat isterinya sedang sarat hamil anak pertama mereka.

Tentunya isu melibatkan kecurangan mendapat perhatian dan menimbulkan kemarahan netizen apatah lagi tersebar beberapa bukti perbualan WhatsApp dimana Ammar mengaku seorang penipu dan dia sememangnya curang.  Namun, Ammar mengambil keputusan untuk berdiam diri dan tidak membicarakan soal kemelut rumah tangganya itu lagi.

Terbaru, Ammar menerusi Instagram Story memuat naik foto meluahkan rasa terujanya untuk menyambut kelahiran anak sulungnya tidak lama lagi.

Keterujaan Ammar itu turut mendapat perhatian isterinya, Nelissa Nezam yang kemudiannya membalas semula kenyataan suaminya itu dengan sindiran padu, menggunakan petikan kata-kata daripada artis antarabangsa John Legend.

Ammar dan juga Nelissa yang merupakan seorang model antarabangsa mendirikan rumah tangga pada 6 Mac 2016. Nelissa kini sedang hamil tujuh bulan.

Sumber Berita : Media Hiburan


4 responses to “Ammar Alfian Teruja Sambut Anak Sulung, Tapi Isteri Balas Dengan Sindiran Padu”

 1. pkr says:

  apahal ko meroyan ni…x abis2 dgn PAS ngko….

 2. Anonymous says:

  childish

 3. faraj says:

  nasib baik isteri 1…bukan macam ahli2 PAS tambah bini jer pandai..tapi pemalas nk keje…!!!

 4. kelantit says:

  macam kanak2..

Loading...