Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ammar Alfian Aziz Memang Berani Mati Buat Ugutan Bunuh Dalam Facebook

ammar alfian aziz

Memang berani mati!!! Itu ajer yang kami mampu cakapkan. Disebabkan taklah sefemes mana pun si Ammar Alfian Aziz nie, kami nak kenalkan sikit lah dia nie. Ammar adalah pelakon Tari Tirana dan merupakan pakwe kepada Puteri Sarah Liyana, heroin filem Lu Fikirlah Sendiri. Dulu kitorang ada pernah tulis sikit pasal si Ammar Alfian nie:-

Advertisement

Dah kenal dah? Untuk pengetahun anda, Ammar Alfian Aziz baru-baru nie dikatakan telah hangin semasa pelancaran filem Lu Fikirlah Sendiri. Sebabnya? Awek dia si Puteri Sarah Liyana tue terlebih manja posing bersama ngan Nabil Raja Lawak. Wartawan yang ada kat situ melaporkan suasana agak tegang la jugak time tue.

Tup-tup dalam Facebook si Ammar nie ada status yang berbunyi sebegini:-

[note]Cant believe how stupid n fake reporters are.. creating stories for their own benefits without thingking dat they’re ruining other people’s lives.. I FUCKING HATE REPORTERS IN MALAYSIA[/note]

Mungkinkah sebenarnya tak ada apa-apa pun yang terjadi masa majlis pelancaran tue? Adakah semua cerita Ammar mengamuk time tue adalah rekaan para wartawan hiburan semata-mata? Adakah cerita buruk tentang Ammar sengaja dilakukan untuk menjatuhkan nama dia?

Advertisement

Dan bila ada kawan-kawannya yang mengomen mengenai status Facebook dia, Ammar telah me”reply” dengan kata-kata yang bagi kami perlu difikirkan masak-masak sebelum ditaip. Orang kata leh bawak masuk mahkamah la nie:-

[note]well they’re provoking me by making up stupid dumb story. Seriously if i meet up with dat asshole who created those stories bout me im gona fuckin’ kill em.. DATS MY WORD.[/note]

Seram gak kalau jadi wartawan hiburan nie. Tetiba ada artis bengang ngan kita sampai tahap nak bunuh. Nasib baik kami blogger hiburan. Tak kena kot ugut camnie? Simpang malaikat 44!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top