“Amboi Macam Pro..” – Abang Kurier Dipuji Pandai Cari ‘Angle’ Ambil Gambar ‘Proof Delivery’ Barang

Kehidupan

“Amboi Macam Pro..” – Abang Kurier Dipuji Pandai Cari ‘Angle’ Ambil Gambar ‘Proof Delivery’ Barang

Kebiasaannya jika kita mengambil barang ketika syarikat kurier menghantar bungkusan, abang-abang ‘kurier’ akan mengambil foto sebagai bukti barangan sudah sampai ke tangan penerima.

Namun tular di media sosial Twitter baru-baru ini apabila seorang gadis bertindak memuji penghantar barang yang pandai mengambil fotonya ketika menerima bungkusan kerana terlihat cantik!

Advertisement

Perkongsian tersebut juga telah menarik perhatian warga maya yang rata-rata memuji bakat abang kurier tersebut mencari ‘angle’ atau sudut ketika mengambil gambar bukti penghantaran.

Dalam pada itu, ada juga yang berkongsi pengalaman masing-masing berhadapan perkara yang sama seperti gadis itu.

Kata netizen, ada abang kurier yang ‘sporting’ dan bekerjasama mengambil foto ‘proof of delivery’ yang cantik dan ada juga yang mempunyai foto buruk kerana tergesa-gesa mungkin?

twitterSumber : Twitter  

Aku pula susah payah pakai baju elok-elok, pakai mask semua, tunggu diorang berjam-jam. Last-last ambil gambar kaki je. Kadang-kadang gambar tangga je!

Tapi kalau dah orangnya cantik atau kacak, tangkap gambar macam mana pun tetap elok kan?

jovian PM lawatan ke jepun
7 bulan lalu

"Ni 'Family Trip' Ke?" - Netizen Persoal Kapasiti Jovian Ikut Rombongan PM Ke Jepun

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Twitter

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...