Amazing Statement: Penceroboh Diminta Letak Jawatan

Trending

Amazing Statement: Penceroboh Diminta Letak Jawatan

Mohon Penceroboh Segera Menyerahkan Surat Perletakan Jawatan Dengan Segera!! kehekehekh.
Kejadah apa boleh tersasul letak jawatan, orang tengah serius neh, tengah perang neh!! Letak jawatan kebenda Hishamuddin woi!!

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

8 Comments

  1. sekilos lolos

    March 3, 2013 at 6:19 pm

    pembetulan, kita bukan berperang ye… sila rujuk term2 GENEVA CONVENTION. blog ni ramai yg baca termasuk aku. sila pastikan maklumat anda share tepat. bukan smakin nk menakutkan org. sekian

  2. PRU13

    March 3, 2013 at 4:19 pm

    PEMIMPIN2 UMNO SILA LETAK JAWATAN….DAH KAYA BERJUTA-JUTA. SURUH ISHTIHAR HARTA MASING2 TAK NAK…TAKUT??????

  3. nina

    March 3, 2013 at 4:05 pm

    letak senjata la…haha

  4. Toyol

    March 3, 2013 at 2:42 pm

    Betul tu…halau, tembak je lah. Tunggu apa lagi weiiii. Dah berpuloh-puloh org mati ni. Macam pondan lah!!!!!

  5. Nona

    March 3, 2013 at 2:39 pm

    Inilah jadinya kalau negara dibiarkan.

    Rakyat2 asing masuk tanpa permit sah. KL pun penuh dengan pendatang-pendatang asing. Sibuk dengan transformasi rakyat lah, negara maju lah…1Malaysia lah…orang2 asing datang buat kacau bilau. Sekarang baru nak sibuk2. Negara maju tapi negara kena serang.

    Aduhai !!!!

    • Kak Nura

      March 3, 2013 at 4:17 pm

      Abang Nara ponyokong PAS.. :)

    • Anonymous

      March 4, 2013 at 10:15 am

      alahai bercakap mcm xde otak la ko nie,ckp mcm org pandai2 je ko nie…ko nie mesti x belajar sejarah atau pun cuba sekarang nie ko pgi search pasal nie sebelum ko ckp!!!bodoh la ko nie…

Loading...