(Amazing) Seni menggunakan kopi

Trending

(Amazing) Seni menggunakan kopi

Kalau kita tengok Mona Lisa ni….tak kan tersangka yg seni ni hanya menggunakan kopi!

Advertisement

Utk hasilkan Mona Lisa ni, deorang gunakan 3604 cawan kopi. Untuk nak kasik ada effect shading, deorang ni cuma adjust kandungan susu je. Bunyi nya macam senang jer nak buat….

bijak , berbakat & hebat.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

15 Comments

  1. ct

    January 29, 2011 at 7:08 pm

    ekspresi seni..

  2. sahi

    January 29, 2011 at 6:03 pm

    mmg unik..cantekk..:)

  3. kazuya

    January 14, 2011 at 6:20 am

    camne kalu tibe2 hujan?

  4. aisyeeteru9190

    September 16, 2010 at 8:07 pm

    amazing……
    nice pict…
    creative nyerr drang nie….
    kna ada byk ksbran….
    nyway, congrates..

  5. Anonymous

    July 9, 2010 at 11:03 pm

    creative….agk2 sdap x ek coffee 2?