Written by AbangNara | August 1st, 2014

Drama Kerana Terpaksa Aku Relakan (KTAR) sudah lama tamat. Sebelum ini gambar-gambar mesra Amar Baharin dan Izreen Azminda ‘terpaksa’ dikongsikan di Instagram mereka untuk tujuan promosi drama tersebut. Namun nampak gayanya walaupun drama tersebut telah berakhir, kemesraan antara Abang Zen dan Indah ini masih jelas terserlah. Mana tidaknya, Amar Baharin sanggup datang ke Kedah daripada KL semata-mata untuk beraya dengan Izreen. Sweet gitu!!!

izreen dan amar baharin

Bukan dekat jarak perjalanan yang ditempuhi oleh Amar Baharin, namun pengorbanan yang dilakukan pasti berbaloi kerana dapat melihat wajah Izreen Azminda menyambut kedatangannya. Mungkinkah hubungan mereka kini sudah lebih daripada sekadar pasangan kekasih di lokasi drama? Hanya Izreen dan Amar sahaja yang mengetahui. Tulis Izreen mengenai kehadiran Amar ke rumahnya:-

Eh eh ada retis dtg raya rumah kita la….so sweeetttttt…tq taw dtg jauh2 nak raya dgn i…

izreen dan amar baharin
Kalau sudah timbul perasaan sayang, pasti para peminat merestui hubungan mereka berdua. Kedua-duanya memang secocok. Gandingan mereka di dalam drama KTAR pun sudah cukup mengujakan. Kalau benar-benar bercinta, pasti manis sangat-sangat. Tak gitu? Sama-samalah kita doakan yang terbaik untuk Izreen dan Amar. Semoga ada jalan untuk mereka berdua.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

95 responses to Amar Baharin Datang Dari Jauh Untuk Beraya Dengan Izreen Azminda

  1. mrs eyda says:

    sweet je diorang ni.cepat2x la kahwin kalo dah suka sama suka.

    0

    0
    • Olga says:

      Amar ni dulu kan skandal dgn Erra Fazira!

      0

      0
      • Bedah says:

        dah timbul dah komen2 makcik tijah “sweet uols ni.. semoga kawen cepat2”..
        dah macam agent cari jodoh tak berbayar..

        0

        0
        • Orkid Indah says:

          Tu lah @kak bedah ” sweet ” kat mana tak tahu lah … kan dia baru bercerai … agak2 lah bergambar tu … jaga adab pergaulan … ada sape2 tau izreen dah habis eddah ke belum ? Sy curious sbb tak tahu … kelakar komen agent jodoh tak berbayar tu …

          0

          0
        • Tipah Kurma says:

          Patut kena cerai! hahaha

          0

          0
        • Maria says:

          mcm hadek2 pon ada muka laki ni

          kukukata.blogspot.com/2012/03/makanan-palsu-di-china.html

          0

          0
        • Kiki Kerja Kahwin says:

          awat muka jantan ni cam pondan? kenapa pengarah ambik dia berlakon?

          0

          0
        • Orkid Indah says:

          Salam adek2 kat sini … klu izreen dlm ‘iddah ada batas2 hukum utk dia penuhi ye … ‘Syariaat’ bukan boleh buat main2. Klu dlm ‘iddah Gambar di atas tak sesuai wlpn parents izreen tu ada @ tidak , rombongan production house satu bas ke @ rombongan satu kampung dtg rumah izreen. Klu da habis ‘iddah jagalah ‘Status Ibu Tunggal’. Nak kenen suruh mrk tu kahwin cecepat (klu dah suka lg cepat lg bagus elak maksiat) tak jd masalah tp ini baru lps bercerai ‘Lebih Manis’ gambr tu bergambar bersesuaian dngn umur & status seorg ibu bkn remaja lg. Jd tak jatuh fitnah. Paling mudah JNGN UPLOADKN GAMBAR TERSEBUT. HABIS CITER. Lain lah promosi Drama @ Filem .. photosht scra profesional … ini kat umah berhari raya.

          0

          0
        • K.A.A says:

          wah.. x pernah ada lelaki buat cm amar kat aku.. romantik nye…

          0

          0
        • nur syahidah says:

          amar memang handsome sangat

          0

          1
      • Singapore Girl says:

        gatalnya puki saya. dah sebulan saya tak memantat.
        Mana2 Malaysian yg sudi nak memantat dengan saya jemput lah.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Motif taruk nama sebagai Singapore Girl kemudian komen tak senonoh? Nak mengata Izreen Azminda atau memburukkan diri sendiri? You are a fair example of a cyber bully.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Motif taruk nama sebagai Singapore Girl kemudian komen tak senonoh? Nak mengata Izreen Azminda atau memburukkan nama org2 Singapura atau memburukkan diri sendiri? You are a fair example of a cyber bully. Netizen dah cukup ramai dislike komen awak. Itu blm hukum tuhan lagi.

          0

          0
        • Amy Singapore Girl says:

          saya memang orang Singapore. Comment saya tidak ada kena mengena dgn sesiapa. Comment saya di tujukan untuk diri saya sendiri. Saya rasa sangat lonely.

          0

          0
        • Orkid Indah says:

          Salam amy wlpn i tak tahu u siapa … sy doakan awk sedar & di beri hidayah. Baliklah ke pangkal jalan. Terkejut i baca u punyer luahan hati u yg sunyi tu. Blog ni tak sesuai dek. Klu akak jumpa u, i’ll give u a big hug. Plz lah jngn buat perkara bukan2. Carilah teman2 yg baik. Mulakan hidup baru. Sian lak akak tngk adek ni. Org msia mmg lah ada yg nakal tp blog ni tak sesuai dek. Jngn lak adek gi cari webst tak senonoh plak. Nanti kita meninggal dunia tak ada saper yg dpt tolong kita hatta parents kita pun x blh tolong. Seksaan amat pedih dek. Sakitnya kita rasa beribu thn pun tak bleh hilang sakit tu. Smoga adk bertaubat & kita masuk Jannah sama2 kay. Jumpa Allah & Rasul kita. Klu adk muslim lah. Wassalam.

          0

          0
      • Singapore Girl says:

        malam2 macam ni rasa sunyi lah, dah lama sangat Amy tak memantat.
        Amy sanggup turun JB kalau ada Malaysian yg sudi nak memantat dgn Amy.
        Dulu Amy selalu memantat dengan mat salleh tp sekarang Amy rasa nak memantat dengan jejaka melayu pulak. Mana2 Malaysian yg sudi nak memantat dgn Amy…sila komen di bawah. Regards from Singapore :3

        0

        0
        • nenek ko says:

          euwwww tgk2 ko dah kene aids..baik ko g check..geliiii

          0

          0
        • Singapore Girl says:

          @nenek ko
          kau selalu bergosip kat blog gosip itu berdosa….sempat ke nak minta maaf dgn org yg kau kutuk tu ? nak mengata kat orang padahal diri sendiri pun tak betul….blah lah kau busuk hati !

          0

          0
        • SILA BLAH ... says:

          @Spore gal … jngn mencemarkn blog ni CARUTAN YG MENGARUT TU … DEK HANG NI SALAH MASUK BLOG KE HAPE ? … Ini bukan blog bohsia pelacuran @ seangkatan dngnnya …. sekian di maklumkan … .

          0

          0
        • Melati says:

          Singapore Girl…Mat Salleh dah tak suka memantat gan ko sebab ko punya Pantat bau keputihan…hehehe…Singapore Girl awak tahu tak Org2 Islam Singapore ni Org Malaysia anggap macam Bangla kat Malaysia….Semua org Islam Singapore Jilat pungkok Cina & India tahu tak…so kalau awak tu Melayu Singapore jgn lah anggap diri tu Baguiiii…Melayu2 Singapore semua tinggal kat umah Flat macam burung Merpati yg patah sayap…hahahaha…

          0

          0
        • SAJI says:

          heyyyy nara..time aku komen kutuk kau..ko tak publish pun..ni si gila amy ni..ko publish je..hampehhh ko nara..

          pls la baca dulu sebelum publish komen..ko ni..aku myampah betul..sama myampah dgn si amy gila ni..

          ko ni gila ke apa amy..

          0

          0
        • Amy Singapore Girl says:

          @SILA BLAH …
          kamu ingt saya tidak tahu…orang Malaysia pun suka tgk benda lucah.
          @melati
          for your info…saya yg tak nak dgn mat salleh, kasar sangat mainan dorang.
          @SAJI
          saya tidak gila. saya cuma lonely. komen kamu tidak keluar bukan salah saya.

          0

          0
        • Anonymous says:

          @melati Tak baik ckp org melayu singapore gitu. Tanah sana kecik bukan mewah mcm tanah kita. Sini tanah byk pun pun tak semua mampu beli rumah. Kalau awak duduk landed sekalipun jgn sombong atau riak. Bila2 tuhan blh ambil balik kesenangan awak tu. Tak ramai org singapore blh dduk landed sbb harga rumah landed tu berjuta (duit singapore pulak tu) tp alhamdulillah masih ada jugak melayu yg mampu. Yg penting masyarakat melayu singapore masih dapat kemasjid. Itu kemewahan sebenar tak kira kat negara mana pun.

          1

          0
        • Orkid Indah says:

          Salam amy … bawa mengucap dek … sy tak tahu awk agama apa … tp mana ada agama benarkan berzina … klu awk lonely tandanya awk jauh dr tuhan … sian lak akak tngk amy ni … jauh tersasar dr landasan. Dek ramai org lonely kat dunia ni tp tak lah sampai kesitu. Ramai dah ada pasangan pun boleh lonely. Sepi itu indah sebenarnya spy kita ni dekat dngn tuhan, berbicara dng tuhan. Tp klu sepi sbb hati kosong maka kuatkan semangt kamu dngn aktiviti berfaedah. Skira kamu islam bertaubat & minta nasihat dr org alim. Sbnyk mana dosa kamu dr langit hingga bumi Allah akn ampunkan dosa itu. Allah tak pernah berputus asa tidk pernah jemu beri keampuanan kpd HambaNYA tp sayang Hamba2NYA yg jemu & putus asa minta ampun. Allah Maha Pengampun Maha Penyayang Maha Mengasihani. Wallahu a’lam.

          0

          0
  2. aishah says:

    ececehhh…semoga bahagia jika itu jodohnya..sweet like candy…bakal papa umar adrian..heehehehe

    0

    0
  3. opieezuka says:

    Dorg ni aku tgk bile berdue x de rasa nyampah. .. sweet jerr..

    0

    0
  4. win win situation says:

    aah suker je tengok diorg ni, hahaha rugi la sape tinggalkan Izreen hahaha

    0

    0
    • Anonymous says:

      apa yg ruginya???

      0

      0
    • saya suka saya sendiri says:

      apa yang rugi?..untung adalah..dpt isteri prangai xsemenggah..baru lepas bercerai dah menggatal..mmg patut kene cerai…xkanlah KAWAN semata smp sanggup beraya kg org tu jauh2..bagus betul si amar ni kaki putar belit..nk coverline sgt…elok la…yg betine gatai yg jantan pun gatai…sweetttt sgt pasangan ni…

      0

      0
  5. Anonymous says:

    Setuju sangat kalau diorg kawin.lagi cepat lagi bagus. Izreen jgn gedik2.Kekalkan sikap biasa2 je mcm skrg.Pasti semua org terus menyokong anda.

    0

    0
  6. noh says:

    Dorg bdua mmg secocok…. cpt2la kawen… muke pun seiras….

    0

    0
  7. Anonymous says:

    ceh. patutlah bercerai dengan laki..
    aku x sokong lelaki tapi rasa jijik dgn perempuan bekerja yang x jaga batas pergaulan padahal dah bersuami..
    cuba fikir kalau kena pada anak lelaki sendiri dapat isteri perangai mcm jalang

    0

    0
    • Anonymous says:

      Btul tu….Agak laki dia dh x sanggup tgk bini dok berkepit dgn amar tu…Sejak cerai menjadi2 lak minah…yg Amar ni over la sgt…Artis lain mcm Zara Zya or Fathia xder la gedik sgt n dorg lg terknl dlm slot Novel juga…Mcm artis lain rilek je…Dia ni mmg poyo since kes konon couple dgn Johan Asari…X boleh blah mak janda…Maafla bkn niat nk hina tp agak2 la….Artis senior lg bgus woi…

      0

      0
      • sesiapa jer says:

        HAHA pandai nya awak berlakon kann smpai nak cakap artist ni bagus ke tak hmmm cuba sikit belakon nak tengokk sikit hebat mcm izreen ke idok.. hehehehehehehe

        0

        0
      • Anonymous says:

        izreen ke yg unlike.. aku cakap bukan sbb nak kondem tapi ni melibatkn ahklak wanita. ramai sgt wanita bekerja skang tak jaga akhlak padahal dah bersuami. mengedik dgn lelaki lain smpai luar batasan. di fb dan ig masing2 bukan main pray 4 gaza walhal akhlak sendiri tak jaga. apa yang sweet nya gambar di atas selain menunjukkan seorang wanita yang belum habis edah over gedik dgn lelaki lain.. aaron aziz dalam drama dan filem macam taik overnya tapi tak pernah pulak perasaan tu bawak keluar set.. renung sendiri la utk wanita zaman skang.. jgn jadikan alasan moden dan berkerjaya utk sewenangnya merobohkan rumah tangga

        0

        0
        • lia says:

          Setuju.. dah habis edah atau belum tu dah satu hal.. status ibu tunggal @ janda pun perlu dijaga.
          perempuan macam ni lah yang menjatuhkan imej ibu tunggal yang lain..

          Yang rasa diorang ni sweet mesti peminat tegar drama tu kan?.. Hm.. drama je pun..

          0

          0
        • saya setuju says:

          saya setuju…kalau dulu kata nak promosikan drama…tp artis lain yang berlakon bersama xde pulak terlebih2 promosi tp atas berkat lakonan yang hebat drama diorg berjaya…diorg ni takdelah berjaya mana sgt…tp berkepit berlaga pipi je lebih demi promosikan drama…
          yang sibuk mendoakan jodoh diorg bagusla….menggalakkan diorg amik gambar berdua sandar menyandar..punggung ke punggung walaupun berlapik baju…pipi ke pipi..ramai je artis lain yg bersuami/beristeri…xdelah segalak diorg promosikan drama smp tahap mcmtu sekali….
          nauzubillah…mengalakkan lagi maksiat…

          0

          0
      • Anonymous says:

        Memang over, dulu kata bergambar sbb nak promote KTAR, laaaa ni apa pulak reason, sbb hari raya aje ke?

        0

        0
  8. Xooy says:

    Nice try. Macam comel je, macam comel je… Memang x comel pun, i see losers!!! Semua pics dua2, so poyo. Yang kata diaorg comel, sepadan mmg semua kena tipu, angau layan perasan tgk drama diaorg.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Yes setuju, ending drama entah apa2, penonton kena tipu termasuklah saya. Muka aje seiras, mcm kakak dgn adik

      0

      0
  9. Nora says:

    X kisah la dorg nk buat apa…yg x fhm kat insta Amar mcm x puas ati artikel ni ditulis…Siap ckp suka ti dia la nk beraya kat umah sapa….Ni yg spoil aku tgk dia ni…Kalau professional knp mesti melenting…X kerana cerita KtAr jgn hrp la org pandang ko…..Hrp muka hensem je tp cpt sentap…Anyway all the best la….

    0

    0
    • saya suka dia says:

      betul..betul..haritu cik pang tulis pasal si amar ngan izreen ni…pastu dia bash kaw kaw si cik pang..siap cakap cik pang pung pang…orang bagi dia publisiti..dia bash orang..dah tu cepat melenting…
      kalau xde apa apa kurangkan KONTROVERSI…bukan menambah kan lg dengan bergambar bersama..buat secara lowprofile dahla..xpayah nak upload segala bagai lagi..DRAMA dah habisss…tapi masih bergambar berdua lagi..promosi apakah itu?..cakap jela promosi percintaan diorg kan ke senang???

      0

      0
  10. Aisha says:

    Artis bengong mmg camtula… dah ko yg sharing gambar…. bila orang tulis, nak sentap pulak… perasan bagus…

    0

    0
  11. melati says:

    Menggong lah dua2 org ni berlakon citer Abg Long Fahdil pun hampeh,,Zizan tk pandai pilih pelakon….

    0

    0
  12. Doakan yang terbaik untuk mereka

    0

    0
  13. linda says:

    Yg sorang perasan chomel…yg sorang bajet hendsome..blah la mak janda…ada famili elok2,dh bercerai berai….terbw2 watak sampai lupa status…bila lepas cerai lg gedik aku tengok…

    0

    0
  14. bungaberduri says:

    Hai cik kiah kat atas tu,
    Hangpa ni xada kerja lain ka nk buat
    Kalau xsuke tu, xyah r nak komen
    Mcm la bagus sgt korang ek.
    Semua manusia kat dunia same je
    Jaga2 sikit bahasa tu
    Jgn nak menindas @ menghukum org
    Kita semua xad hak nk buat mcm tu ek
    Sekian

    0

    0
    • Anonymous says:

      Aik suka dorg la nk komen ke x….Bkn terjejas pun periuk nasi artis tu lg bertambah ada la…Biasa la artis mmg perlukan komen utk memperbaiki diri…Setakat menang sekali Anugerah x mjamin pun…Lgpun over sgt….Cukup2 la…Mcm bagus sgt…

      0

      0
  15. bungaberduri says:

    Hai ‘cik kiah’ kat ats tu
    Sedapnya bahasa ek
    Lupa ke awk tu pun manusia gak
    Takada manusia dlm dunia ni yg perfect
    Kalau xsuke…diam2 sudah (pada yg terasa la)
    Dowg pn xkcau cik kiah semua kan?
    So xpayah la nk hukum orang
    Beringat2 la yea
    Sekian

    0

    0
  16. aisheera says:

    utk org2 yg mnyalak kt atas tue, klu x suke xpyh komen..korang tu lebih teruk sb drop komen yg mcm haprak..x suke sudah, diam je..korang x tau nasib korang nnt mcmana..skrg ni Allah byr cash..dh bsedia ka utk terima balasan atas cemuhan korang..what goes around comes around..bila dh kne bala bru melopong..biarlah diorg nk beraya bdua ke, nk post gmbr bdua ke, nk couple ke or klu kahwin sekalipun..bknnye kacau idup korang punnn..euwww!! geliss le dgn korang…gediknye trlebih, ade ulat dlm bdn or jari kot! selagi x drop komen jalanan selagi tu ulat dlm bdn tu dok kacau!! ade pulak yg aku bc dok bnding2 izreen ngn fathia..aku pun peminat tegar fathia..tgk! fathia x upload gmbr2 sweet ngn keith tp still kne condemn pasal bnd lain..haa..nmpk x? ada sj yg x kne kn? cacing btul la korang nie..to @abg nara..mmg la abg x condemn diorg malah mndoakan yg baik2 utk diorg tp len kali fikir la dulu sblm post bnd2 yg ble mngundang comment negative cmnie..beraya biasalah..jgn nk naikkn rating sgt la dgn post2 cmnie..hmmm..

    0

    0
    • Johnnie says:

      Poyo la…ko tu baik sgt ke…Yg sentap tu knp…Sah2 xder kje lain…

      0

      0
      • Pray4Gaza says:

        Apa masalah emo @aisheera ni … peminat tegar artis .. ? Get a life dek … minat ler pekara lain … minat @ nak sokong artis tak salah … [email protected] tu da ovrbrd dek … ingtlah dunia dah nak kiamat …. Anak2 Palestine dah berjuang utk ng … matlamat hidup hnya berjuang utk agama … agak2 la nak minat pun … apa yg adek dpt …

        0

        0
        • Bedah says:

          Biasa laa.. peminat tegar siap jadi agent cari jodoh.. owhh phuwleezzzz laaa.. drama je kot.. Btw, Amar ni memang tak pandai berlakon, kayu okay! Terima lahh hakikat peminat2 tegar di luar sana

          0

          0
        • Anonymous says:

          memang dia berlakon kayu, tak mcm hero dan heroine RA 200% yang bersahaja dan diaorg pun tak gedik

          0

          0
    • saya suka lagi sekali says:

      apekejadahhhhh??…
      abg nara pun xkondem diorg dgn post mcmni hokeyh?…ni abg nara kasi publisiti…kau ni peminat tegar artis tp kau xreti bezakan mana yg bantu artis mana yang condem artis ke?…
      kalau nak beraya bersama xkisah pon…
      yang kisahnya skang…kalau couple mengaku jela couple….kalau bercinta mengaku jela bercinta…BAGUS apa bercinta bersama berdua…kenapa nak menipu orang ramai?…sebab takut dikatakan “patutlah kene cerai sebab betul rupanya diorgni bercinta”…
      hello masyarakat malaysia bukan bodoh…
      airil zafril dgn wawa zainal dulu menipu kantoi..tp kesudahannya dia belajar dr kesilapan…sekarang?..masyarakat suka tengok diorg bahagia…dan tak selamanya menghukum…
      so toksahlaaaa jadi penipu byk sgt…berlakon tak bercinta tp prangai melambangkan…mengundang fitnah orang…aptb la!
      kau pegi bantai abg nara buat statement mcmni…
      aku rasa kau yang bodoh…bukan abg nara bodoh la bodoh…
      itu kerja penulis…wartawan…kalau abg nara tak menulis ko pikir artis yang ko agungkan sangat tu nak femous ke??….sesilap kau sendiri tak kenal mangkuk hayun mana la yang berlakon keras cam kayu dlm tv tu tahu?..
      sekian sebelum nak menghentam penulis blog itu dalam blog dia sendiri better ko cermin diri sendiri dulu..jgn sibuk amik kanta pembesar cari salah orang…sekian…

      0

      0
      • nara says:

        publisiti kepala hotak kau! publisiti la sgt klu letak story yg mnjatuhkn n mengundang respon yg x baik dr org..abg nara ni nk naikkan rating dia dgn cr cmnie, menjaja kisah peribadi org, mmg x baik! sedarlah abg nara ooi..

        0

        0
  17. landak says:

    pandai simpan rahsia rumahtangga…
    tp x pandai cover rahsia cinta….
    sudahnya jadi bahan gosip utama…

    0

    0
  18. mela says:

    ala i baru nak minat amar baharin…hmm,xjd la

    0

    0
  19. Amanina says:

    wahhh.. tak terkejut pun. kalau ada jodoh tak kemana. memang nampak sepadan

    0

    0
  20. saya sayang amar says:

    NO! AMAR TUH BUJANG, TAK SESUAI DENGAN IZREEN.
    AMAR, TOLONGLAH. RAMAI LAGI GADIS DILUAR SANA WAHAI AMAR :(

    0

    0
    • aariza says:

      ramai gadis pun klu x rasi wtpe? and..yg status ‘gadis’ tu mmg konfem ke msh suci? msh ank dara? haa…sbliknye yg janda dh sah2 tahu status..dh mmg sepadan..ceteknye fikiran korang yg mulut celupar ni..esok2 sedare mare korang kene sengat bru ada akal..ms tu bru la PADAN MUKA!! mengata org sgt!!! amar n izreen mmg sepadan..beribu org d luar sne pun mengatakan bnde yg sme brbanding dgn korng yg brmulut longkang ni yg hny 0.0001% saja. beribu juge yg mndoakan..kesian korang yg mengata ni..dpt dosa kering x tntu hala..yg dpt pahala amar n izreen jugeekkk..hahaha..

      0

      0
  21. izreenazminda fan says:

    yg pasti amar bukan pegi beraya sorang ke rumah izreen,,dgn rakan2 artis yg lain n ada penerbit sekali..siap ada parents izreen jugak,so tak perlu nak buat statement kontroversi n komen2 negatif bagai. Apa lah salah doakan yg baik2 kalau diaorang suka sama suka,,izreen dah byk berduka,so kalau dh tertulis amar lelaki yg boleh buat dia bahagia n boleh terima anak izreen mcm anak sendiri,,ALHAMDULILLAH..n please jgn pertikaikan status izreen sbg ibu tunggal,dia tak mintak pun jd mcm tu..past is past..hopefully ada pengakhiran yg baik utk amar & izreen

    0

    0
    • Anonymous says:

      Baling batu sembunyi tangan. Tak perlu jd wanita lindungan kaabah sgt. Renung renungkan.

      0

      0
    • apekebenda says:

      amar ko pegi buat anak sendiri la..jgn sibuk nak jaga anak orang…
      banyak lagi yg muda muda dr ko bercinta dgn perempuan ni…suami sendiri pun diburuk burukkan….
      apa punya isteri da…
      oh takpe….lupa pula…perempuan baik untuk lelaki baik…perempuan xbaik untuk lelaki yang tak baik juga…
      waallahualam…..

      0

      0
  22. Anonymous says:

    Klu nk bercinta pn tunggu la smpai habis waktu edah…ada byk kebaikan yer…tp nie bru kne cerai dh berkepit sana sini dgn lelaki lain…nnt tiba2 ko mengandung lepas 2 bekas laki ko x nk ngaku..nk berbin/binti kn sper…

    0

    0
    • eddah ... says:

      Eh ye ke izreen x habis eddah lg ….? Kan ada hukum tertentu dlm eddah … knpa tak ikut hukum ….

      0

      0
      • haha says:

        haha.. ko nie gile ke split personaliti? ko sendiri komen n like komen ko.. tgk gmbr ikon 2, sme je.. skjp ano, maria, noh, eddah.. padahal ko org yg sme je.. gilak!!

        0

        0
        • hehe says:

          Biar betul @haha ni …. cuba awk tngk icon awk pun sama gak la dngn @eddah atas tu …. awk ni nak ckp org biar la bijak sikit … aduh … lawak la bdk sek ni …

          0

          0
    • ais blended says:

      To anon 11:51 am
      kalau datang haid tu tandanya tak pregnant lah. Abis tu kau nk suruh izreen jgn jumpa dgn mana2 lelaki ker yg datang beraya umah dia ? cmon lah…amar datang beramai2 kot bukan sorang2. Tetamu kena lah di layan dgn baik bila bertandang ke rumah. apa daaaaa….

      0

      0
  23. linda says:

    Gatai puki….

    0

    0
  24. nananini says:

    izreen ni x lawa. aku tgok drama tu. ya hampun tue nye. mcm kkak n adik.

    0

    0
  25. Anonymous says:

    sape kata izreen ni lawa…pd aku biasa2 jer muka dia…masa berlakon kerana terpaksa aku relakan tu mcm x sesuai watak heroin bagi kt dia..bila dia berlakon ngan amar mcm kakak ngan adik…klau btl dia org bercinta…lantak dia org la..tpi kalau boleh si izreen tu tunggu la smpi abis edah dlu..ni aku tengok pas bercerai asyk2 timbul kontrovesi pasal dia jer…naik bosan n menyampah plk…

    0

    0
  26. Anonymous says:

    lg kerap cerai lg byk pglmn….elok la tu. sggup cerai kerana skandal dgn lelaki mcm tu. ntah ape2 je. banggang punya pompuan

    0

    0
  27. yuhuu says:

    Pasai tu ler kna crai ngan laki…corang rupenyer..dgn si idung kombang lak tue..ahaks

    0

    0
    • izreenazminda fan says:

      CANTIK BAHASA,,,,NI MESTI MUKA X SECANTIK BAHASA…HAHAHAHAHA,,U TAHU SGT KE HAL RUMAHTANGGA DIA???NAK MERASA KENA CERAI JUGAK KER???MUHASABAH DIRI YE

      0

      0
  28. eja says:

    Kat luar izreen tu cantik.. lau tak.. takkan dapat no.3 dewi remaja

    0

    0
  29. intan says:

    Sy rasa ex hubby dia yg ada skandal.. try bukak ig dia kemain lagi menggatal ngan pelakon yg nama dia aidaothman.. siap. Ber ? ? bagai.. xcaya.. try tgk.. org x kata kat echubby dia yg salah coz maybe bukan retis kot..

    0

    0
    • asamgaram says:

      Betoi…betoi….x laki c izreen tu dah ada penganti…pelakon suam2 [email protected]…mangsa seterusnya…time bercinta mengayat mmg power…dah kawin dapat ank sorang.bakal senasib dengan izreen…nafkah anak x bagi..duit susu ank x bagi…dekat ig bukan main prihatin dan ayah yang penyayang..hakikatnya…..tanggungjawab sebenar ke laut..tu anak dengan izreen dengar citer macam tu…ntah anak sebelom tu macam mana lah agaknya…sesen pun x bagi agaknya….bekas laki si izreen ni mmg x betul…penipu besa…ada juga terdengar…terdengar org kata dulu sebelom kawin dengan izreen pun sama…dia pegi main dengan pompuan dan sanggup ngaku duda…masa bini dalam hari…sampai pecah tembelang…bercerai sebab keluarga perempuan dapat tau dorang berzina/main/sekedudukan…ntah betul ke x citer tu x pasti…tapi ramai yang bercerita begitu..harap izreen dan bekas isteri dia tampil ke hadapan beri penjelasan agar tidak ramai pompuan lain dan anak2 kecik jadi mangsa…

      0

      0
  30. Anonymous says:

    Masing2 bajet fofular le tu sampai x sedar diri..
    Aku pun x kenal sapa depa2 ni…

    0

    0
    • izreenazminda fan says:

      DAH MEMANG FEMES N POPULAR???SO???KONON BAJET U TAK KENAL??SEDAP SGT MENGATA ORG TAK SEDAR DIRI…U TU SEDAR DIRI SGT KE,,NAK TAMBAH DOSA LG?MUHASABAH YE

      0

      0
  31. aku yg Indah... says:

    btol tu….Intan…sblm ni i pon de skodeng iugak ex-husband izreen……de si aidaothman tu…….

    0

    0
  32. aku yg Indah... says:

    no wonder la…. berpisah….laki si izreen tu pun sblm ni i tgk kt u tube title duda sblm kwen ngan Izreen..yela kte mane taw kn nape dia (Reza) tu bercerai dgn ex-wife dia sblm kwen ngan izreen… sbb tu org sllalu tnye kwen duda ke janda bercerai hidup ke mati..maybe sbb nk taw jugak perangai / kelakuan seseorang tu dulu…

    0

    0
  33. Ape aje... says:

    aikkk mmg fofular pun…..amboi hang sampai kate org xsedar diri naaa……..hang kate xkenal sape depa2 ni….mmg xtau perkembangan langsung kot hang ni..dok dlm gua kot?? aiii kesian….mak.cik2 pun taw sape Amar n izreen ni…..

    0

    0
  34. izreenazminda fan says:

    hanya disebabkan IZREEN ni artis n dikenali,semua nak tuju kesalahan pd dia n tuduh dia macam2,,kalau betul nak bersifat adil,kena kenapa tak selidik jugak pasal ex husband dia yg dah pernah kahwin sebelum ni,,sepatutnya ex husband dia amik pengajaran drpd perkahwinan yg lalu n perbaiki mana yg patut bila jadi suami IZREEN, tp yelah kan dh tertulis jodoh x panjang nak buat mcm mana,,cuma DO NOT PUT THE BLAME N ACCUSE IZREEN ONLY WITHOUT ANY FAIR JUDGEMENT..seolah-olah menghakimi apa yg belum pasti..semoga ALLAH beri kekuatan utk IZREEN membesarkan anaknya,n buka pintu hatinya utk ke jalan yg lebih diredhai..AMIN

    0

    0
  35. KORANG JANGAN NAK MENGATA ORANG.SEDAR LAH DIRI SIKIT YANG KORANG TU PUN SAMA DENGAN MANUSIA LAIN.KORANG CAKAP TAH APA APA PASAL IZREEN NGAN AMAR TU WAT APA.JAGA DIRI SENDIRI.TAK YAH SEBOK HAL ORANG LAIN.HAL DIRI SELESAIKAN.HAL ORANG LAIN JANGAN SEBOK.KALAU JORANG DAH DIJODOHKAN OLEH ALLAH TAALA,TAK PE.JANGAN HALANG JORANG.IZREEN AND AMAR I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  36. […] Amar Baharin Datang Dari Jauh Untuk Beraya Dengan Izreen Azminda (86) […]

    0

    0
  37. […] Amar Baharin Datang Dari Jauh Untuk Beraya Dengan Izreen Azminda (87) […]

    0

    0
  38. asamgaram says:

    20 perkara mengenai ex husband izreen azminda
    1. Duda sebelom berkahwin dengan izreen azminda aznam
    2. Pernah tinggal sebumbung dan melakukan penguguran anak di klinik swasta dengan julia daud (bekas isteri pelakon badrul muhayat)
    3. Pernah berkawin dengan orang selatan, anak lelaki 1, bercerai ketika ank belom setahun
    4. Bercerai sebab tembelang dia pecah…meniduri/main wanita lain ketika isteri dalam hari..
    5.pernah main dengan penolong pengurus produksi (free lance), menipu statusnya duda untuk meniduri wanita itu dan meninggalkan wanita tersebut tanpa menikahinya…
    7. Bercinta dengan izreen semasa cerita tentang dhia….
    8.Berkenalan dalam jangka masa pendek dan trus menikahi izreen…kebanyakkanya perbelanjaan wang ringgit ditanggung oleh izreen
    9.semasa tempoh perkahwinan..izreen terpaksa menanggung beban menanggung hampir ke semua keperluan idop mereka sekeluara anak beranakg, keluarga izreen dan keluarga nya
    10. Mengongkong kebebasan izreen mencari rezeki
    11.cemburu tanpa usul periksa
    12.berselindung di sebalik sikap baik di hadapan dibelakang sebaliknya…penipu besar
    13.. sangat bertanggungjawab di hadapan hakikatnya tidak bertanggungjawab …langsungbtidak memberi nafkah dan wang keperluan anak2
    14. Memburuk dan mengadakan cerita utk menutup kesalahannya
    15.terkini bercinta dengan @aidaothman08…pelakon suam2 kuku…
    16. Pernah ke thailand bersama semasa hari raya
    17. Pernah ehem2…ehem…
    18. Bakal bercinta dan berkahwin..dan bakal buat anak lagi dan bakal menceraikan lagi untuk kali ke 3 sebelom anak berusia setaun…
    19…bakal mengabaikan nafkah ketiga2 anak itu…dan anak2 yg akan datang…
    20..bakal membiarkan lebeh ramai ank kecil tidak mendapat hak nafkah, dan lebeh ramai wanita menjanda

    0

    0
  39. citrix says:

    All training materials are “Guaranteed” to pass
    your exams and get you certified on the fist attempt,
    due to best training they become no1 site 2009 & 2010.

    First of all, you need to have proper knowledge about this certification. Determine creation process
    of a farm or join according to described environment.

    0

    0
  40. nurul najwa says:

    amar baharin handsome

    0

    0