Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Amanda Imani Iras Megan Fox Di Majalah WW Edisi April

Amanda Imani sering dilihat menampilkan gaya tersendiri di majlis-majlis yang dihadirinya, menyebabkan penampilannya diingati. Menurut laporan portal Murai, Untuk majalah WW (Wanita & Wawasan), Amanda muncul untuk edisi April 2012 dengan gaya ala Megan Fox.

Bagi kami gambar Amanda cantik sekali, dengan rona biru dan bibir merah ros metalik menyerlahkan kecantikan Amanda.

Majalah tersebut akan menampilkan Datin Seri Tiara Jacquelina sebagai penghias muka hadapan. Jadi jika anda berminat untuk melihat gaya Amanda denga lebih lanjut, bolehlah mendapatkan majalah WW edisi April ini. Konsep yang begitu menarik sekali. Kredit gambar, Facebook Amanda Imani.

***

Advertisement

Majlis Perasmian Kompleks Jabatan Kebudayaan Dan Kesenian Negara, Sabah bakal diadakan pada 31 Mac 2012 (esok). Acara akan bermula seawal jam 7.00 pagi hingga jam 6.00 petang bertempat di Kompleks Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara Sabah, Jalan Tasik, KM 4, Jalan Penampang, Kota Kinabalu.


Terdapat pelbagai acara menarik menanti anda bermula 31 Mac hingga 1 April seperti persembahan pentas, drum line, permainan tradisi, pertandingan gasing, pencungkilan bakat nyanyian dan tarian ’shuffle’, pertandingan gusti lengan serta banyak lagi. Sebarang pertanyaan boleh menghubungi kami di talian 088 237052/057 atau 03 2052 3600 / 3702 / 3703 atau melayari http://www.jkkn.gov.my

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

131 Comments

  1. x der masa nak baca komen panjang2

    March 31, 2012 at 12:10 pm

    aku suka gak baca komen a.k.a kritik org kat blog ni tapi sorry la kalo komen yg panjang lebar mcm syarahan, khutbah, essay tu aku skip jer ..malas nak baca..k bye

    • chill

      March 31, 2012 at 4:26 pm

      xpe, x rgi pun kalau ko tak baca komen yg pnjg. kalau ko muslim, jgn lupa baca quran. xnak pnjg2, pendek pun jadila

  2. meeradriana

    March 31, 2012 at 3:49 am

    ada org sebut nama aq lagi ker??hmmee.. (femes gak aq)..
    nway amanda ni aq kenal sbb gosip dia jer..
    dia ni bawak lagu apa ek??
    share ckit..

    • Anonymous

      March 31, 2012 at 9:01 am

      aq tu ape??

  3. i am xoxo

    March 30, 2012 at 11:56 pm

    photoshop je lebey…muka asal mmg xsama langsung…

  4. razfira

    March 30, 2012 at 10:19 pm

    too much photoshop!

  5. kiki

    March 30, 2012 at 9:25 pm

    cantik sangat! i pun suka tulisan editor wirda memang class kalau nak bandingkan tulisan editor glam tak bagus…tak minat…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama