April 11th, 2016

Meskipun sudah kecoh dengan isu beliau yang nyaris ditumbuk oleh Fattah Amin kerana bertanyakan soalan yang sensitif, Aman Nassim masih lagi ingin berdiam diri. Ada pihak yang mempersoalkan, adakah beliau cuba menyembunyikan sesuatu?

Walaubagaimanapun, menurut Aman beliau tidak mahu memberikan sebarang komen kerana tidak mahu isu berkenaan terus berpanjangan.

Saya minta maaf, saya memang tidak mahu komen mengenai isu ini. Saya tidak mahu memanjangkan lagi cerita.

Tambah Aman, beliau tidak menyimpan dendam terhadap Fattah dan tidak kisah jika mereka sekali bekerjasama di masa akan datang.

Saya menghormati Fattah, malah tiada masalah sekiranya kami digandingkan lagi pada masa akan datang. Fattah adalah pelakon yang sangat berbakat. Saya bertuah dapat bekerjasama dengannya.

Cuma untuk memberikan kenyataan mengenai apa yang berlaku, saya minta maaf sekali lagi. Saya harap masih diberikan sokongan kerana masih baru menapak dalam industri hiburan.

Dalam bidang hiburan, Aman harus pandai bawa diri agar tidak membuat mana-mana pihak tersinggung. Tidak mengapa, jadikan perkara yang telah berlaku ini sebagai pengalaman anda di masa hadapan.

Sumber Berita : Berita Harian


Comments are closed.

Loading...