Alyah Akui Sedang Kenali Hati Budi Datuk Ramli MS

Hiburan

Alyah Akui Sedang Kenali Hati Budi Datuk Ramli MS

Sudah lama rasanya Abang Nara mendengar khabar angin kisah Alyah dan Datuk Ramli MS ini. Namun setiap kali ditanya, kedua-duanya akan menafikan mereka mempunyai hubungan istimewa. Mungkin masih tidak bersedia berkongsi dengan para peminat mereka. Namun hari ini menerusi Media Hiburan, Alyah mengakui yang dia sedang mengenali hati budi Datuk Ramli MS.

alyah ramli ms

Advertisement

Kata Alyah:-

Saya akui yang saya sekarang berkawan dengan beliau dan kini kami masih dalam proses mengenali hati budi masing-masing. Saya harap dengan penjelasan ini, tiada lagi pihak membuat sebarang spekulasi yang bukan-bukan. Doakan yang baik-baik untuk kami dan jika ada jodoh (berkahwin) saya akan kongsikan dengan semua peminat.

Abang Nara doakan agar proses mengenali hati budi ini akan berjalan dengan lancar dan seterusnya membawa ke jinjang pelamin. Makin cepat kahwin makin bagus. Kita pun bukannya makin muda. Usia sentiasa bertambah. Kepada peminat Alyah dan Ramli MS, doakanlah agar kebahagiaan akan menjadi milik mereka berdua.
baju bn

P.S: Dapatkan T-Shirt BeautifulNara hanya dengan harga RM25 sahaja. Murah gila kan? Hantarkan email ke [email protected] untuk tempahan sekarang jugak.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

51 Comments

  1. bunga_larangan

    July 20, 2012 at 11:50 pm

    cik Alyah yang cantik manis,adalah lebih manis kalau pihak lelaki yang kuarkan statement..kalau hanya pihak perempuan yang kuarkan statement,maka kuranglah manisnye..

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer

      July 21, 2012 at 9:46 am

      skarang dorang tnye pada alyah bukan ngan datuk ms paham tk bungaaaa jadi tepaksa lah si alyah ni jawab walau pon tepaksaaaaa…..bila alyah dh jawab cam kt atas haaaaa baru lah dorang semua snyapppppppppp !!! skarang dh tkda istilah manis tk manis lah ! bukan nye vjaw3ab pasal kawin ponnnnnnnnnnnnn bwekkkkkkkkkkkkkkkkk !!!!

  2. Aku pemerhati

    July 20, 2012 at 4:35 pm

    abg naraaaaaaa..knpa skg komen sush nk masukkk….

  3. Aku pemerhati

    July 20, 2012 at 4:32 pm

    kalau betol dia org bercinta pn apa salahnya..datok ramli pn duda..memg la datok ramli x berapa ensem..tpi sesuai la ngan aliah tu y biasa jer orgnya..tpi datok ramli ni cam sentimental la orgnya..kalau nk bagi komen masa kat mentor dulu tu..alahai lembapnya cakap..

  4. Aku pemerhati

    July 20, 2012 at 4:30 pm

    kalau betol dia org bercinta pn apa salahnya..datok ramli pn duda..memg la datok ramli x berapa ensem..tpi sesuai la ngan aliah tu y biasa jer orgnya..tpi datok ramli ni cam sentimental la orgnya..kalau nk bagi komen masa kat mentor dulu tu..alahai lembapnya cakap..

  5. Diri ini

    July 20, 2012 at 11:55 am

    nape pape hal pun org ppuan je yg bg statement…contoh mcm alyah nie ngan almy nadia…nape lelaki suke sorok status..

Loading...