Alyah Akui Sedang Kenali Hati Budi Datuk Ramli MS

Hiburan

Alyah Akui Sedang Kenali Hati Budi Datuk Ramli MS

Sudah lama rasanya Abang Nara mendengar khabar angin kisah Alyah dan Datuk Ramli MS ini. Namun setiap kali ditanya, kedua-duanya akan menafikan mereka mempunyai hubungan istimewa. Mungkin masih tidak bersedia berkongsi dengan para peminat mereka. Namun hari ini menerusi Media Hiburan, Alyah mengakui yang dia sedang mengenali hati budi Datuk Ramli MS.

alyah ramli ms

Advertisement

Kata Alyah:-

Saya akui yang saya sekarang berkawan dengan beliau dan kini kami masih dalam proses mengenali hati budi masing-masing. Saya harap dengan penjelasan ini, tiada lagi pihak membuat sebarang spekulasi yang bukan-bukan. Doakan yang baik-baik untuk kami dan jika ada jodoh (berkahwin) saya akan kongsikan dengan semua peminat.

Abang Nara doakan agar proses mengenali hati budi ini akan berjalan dengan lancar dan seterusnya membawa ke jinjang pelamin. Makin cepat kahwin makin bagus. Kita pun bukannya makin muda. Usia sentiasa bertambah. Kepada peminat Alyah dan Ramli MS, doakanlah agar kebahagiaan akan menjadi milik mereka berdua.
baju bn

P.S: Dapatkan T-Shirt BeautifulNara hanya dengan harga RM25 sahaja. Murah gila kan? Hantarkan email ke [email protected] untuk tempahan sekarang jugak.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

51 Comments

  1. adeakukisah

    July 20, 2012 at 8:03 am

    yang korang semua sibuk2 apehal..biarlah die nak kawen dengan sape..as long dorang bahagia..korang xsusah,dorang pon xsusah..jage diri masing-masing ok..

  2. triple j

    July 19, 2012 at 7:36 pm

    Bertuah klu benda tu betul.yalah alya mendapat datuk ramli yg dikatakan mempunyai anggota senama dgn sebuah tempat di selangor sampai direbuti 2 artis wanita diva terkenal bergelar datuk,sampai masuk court

    • Anonymous

      July 20, 2012 at 10:35 am

      siapa kah gerangannya diva2 tu? tok ti ngan tok pah ke? haha…

    • Anonymous

      July 20, 2012 at 10:36 am

      siapa kah gerangannya diva2 tu? tok ti ngan tok pah ke? haha…

    • Anonymous

      July 20, 2012 at 10:38 am

      sapekah gerangan diva2 tu..? tok ti ngan tok pah ke? haha…

  3. honeywellz

    July 19, 2012 at 6:06 pm

    Buat ape la nak kawin dgn org tua. Tak geli ke bercinta dgn org yg layak jadi ayah or atuk….tak paham betul. Carilah yg sebaya. Come on Alyah, U can do better, dah terkenal kan, mestilah ramai yg minat kamu kat luar sana….please leave that wrinkly old man!!! And oh, I think he’s not even a millionaire (sorry, don’t really know him)………

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer

      July 20, 2012 at 7:15 am

      kau ingat ape ! kawin datuk semate2 nk duit n hartaaaaaaaaa je ! tk dapat datuk yg ada milionaire pon tkpe lah asal kn ada rumah kereta ada keja tu dh kire bagos !!! aliya pon ada income sendiri jadi sama2 la cari makan ! jngan harap lakiiiiiiiii je !!! kalau dapat yg muda hensem tapi DRUG lagi menjahanamkn masa depan !!!

    • BAJET LA KO NIE PAH

      July 20, 2012 at 11:16 am

      btol minah aper ko coment nieee … dorg xkene kat batang idong leh laa mgata….ckp xpk dulu….klu ak pon pk dpt yg mude2 tp myusah kan ak nak wat gapoOOoo….

  4. lisha

    July 19, 2012 at 5:44 pm

    biarlah dia….

  5. joyah sport

    July 19, 2012 at 3:17 pm

    alyag ni gedik,bkn lawa sgt pon,dato ramli tu gila ke,nak alyah,alyah tu sekolah x abis,bodoh,x de plajaran punye org…adeh pelik2

Loading...