Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Almy Nadia Salahkan Netizen Paksa Dirinya Kurus Sehingga Susu Badan Kurang?

Menerima pelbagai kritikan kerana bentuk badannya yang berisi berbanding ketika zaman anak dara, pelakon Almy Nadia sudah tekad untuk menguruskan badan sebaik sahaja selepas beliau bersalin anak ketiganya.

Advertisement

Masih dalam proses berpantang, Almy sangat menjaga diet sehariannya termasuklah tidak mengambil garam, gula dan mengurangkan pengambilan karbohidrat.

Namun, Almy menerusi akaun Instagramnya memberitahu susu badan berkurang selepas berpantang secara sihat. Bukan itu yang menjadi isunya, tetapi kapsyen Almy seakan menyalahkan netizen.

Advertisement

Bagaimanapun, rata-rata netizen kembali membidas kenyataan Almy. Untuk apa terlalu tertekan memikirkan percakapan dan kritikan orang.

Tidak pasti apakah maksud Almy yang beliau harus tetap teruskan misi kurus untuk ditujukan kepada mata-mata dan hati jahanam. Apa-apa pun, memang bukan mudah untuk menurukan berat badan dan ada kalanya memang akan rasa tertekan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 Comments

  1. Anonymous

    January 24, 2019 at 5:26 pm

    klu happy jd gemuk trskn jela..xyh slhkn sesape

  2. Namron

    January 24, 2019 at 4:08 pm

    Gila ke apa dia ni. Susu badan kurang pun nak salahkan orang. Tak malu ke. Kau memang gemok sebab melantak tak ingat dunia pas tu bila susah nak kurus salahkan orang. Ni susu badan kurang pun nak salahkan orang jugak. Kau pehal mok

  3. huhuhu

    January 24, 2019 at 3:45 pm

    haha aku bukan nak mengata psl saiz bdn almy.. aku akui teringin nak tgk dia jaga badan.. xde la nak kurus mcm zaman anak dara.. tapi aku lagi nak komen since dia dh lama tak keluar tv.. aku rasa bahasa dia ni tak gambarkan dia.. awat nak stress psl netizen n nak salahkan org? org nak awak jg kesihatan je.. tapi aku lagi terasa dgn bahasa dia compare zaman xde IG, bahasa helok jeee.. even masa fizz bertunang dgn org lain pun tak melatah..just ignore je wpun tahu mesti sakit hatiii… tapi now, sikit2 ayat nak marah.. fahammmm! skit2 fahammmm! bahasa ke mana sis oi.

  4. Anonymous

    January 24, 2019 at 3:41 pm

    mmg rangka ko bsr, disusuli pulak kuat mkn, dan rajin masak. Masa pantang makan payau2 dh jadi naik meroyan.

  5. AKU

    January 24, 2019 at 3:31 pm

    CAKAP JE LAH KAU TAK LEH KURUS ……PE BENDA AR DIA NI
    TAK PERLU LAH NAK MALU DENGAN DIRI SENDIRI
    JANJI SEHAT SUDAH LAH
    APASAL KAU TAKUT LAKI KAU TENGOK PELAKUN LAINNNNNNN LER TU
    MUAHAKAKAKA
    SEDEHHHHHH AR KAU NI
    X YAKIN DGN DIRI SENDIIRI

    • LowCarb

      January 24, 2019 at 4:35 pm

      Selalu org yg overweight ni suka marah2….aku ada member ni pun camni marah2 badan pun big size jugak la dgn semua org dia marah lepas tu dia bilang la laki dia, dia kena buli….padahal aku tengok dia yg biadap….mmm. Low self esteem

Loading...
To Top