April 8th, 2019

Baru-baru ini, portal akhbar tempatan ada melaporkan berita seorang Datuk Seri berusia 40 tahun ditangkap khalwat di Pulau Perhentian, Terengganu.

Spekulasi mula timbul mengatakan individu tersebut adalah pelakon Datuk Fizz Fairuz yang juga berada di negeri itu selain umurnya juga sama.

Bagaimanapun, gosip liar itu dinafikan oleh isterinya, Datin Almy Nadia yang merasa sedih dengan segala tuduhan yang dilemparkan oleh netizen terhadap suaminya itu. Almy menjelaskan, ketika kejadian itu berlaku, Fizz sedang menjalani latihan sebagai penyampai anugerah Drama Festival Kuala Lumpur (DFKL 2019).

Itulah sebelum hendak membuat sebarang tuduhan pastikan ia disertakan dengan bukti yang sah. Malah, setahu kami Fizz juga tidak pernah menerima gelaran Datuk Seri.


26 responses to “Almy Nadia Nafi Gosip Fizz Fairuz Ditangkap Khalwat”

  1. Anonymous says:

    tp mlm dfkl tu aku cm nyampah plak wktu fizz smpaikan award…mcm nk memerli si delisha tu…antara ayat dia “oklaa tu janji ade job” pstu wktu nk annouce pelakon lelaki taun lepas zul ripin dpt…pstu taun ni boleh lgi ke “zul ripin menang”..cara ko ckp tu mcm bnyk gile job ko dpt…asik memerli org je pehall…

Loading...