Written by Bella | April 8th, 2019

Baru-baru ini, portal akhbar tempatan ada melaporkan berita seorang Datuk Seri berusia 40 tahun ditangkap khalwat di Pulau Perhentian, Terengganu.

Spekulasi mula timbul mengatakan individu tersebut adalah pelakon Datuk Fizz Fairuz yang juga berada di negeri itu selain umurnya juga sama.

Bagaimanapun, gosip liar itu dinafikan oleh isterinya, Datin Almy Nadia yang merasa sedih dengan segala tuduhan yang dilemparkan oleh netizen terhadap suaminya itu. Almy menjelaskan, ketika kejadian itu berlaku, Fizz sedang menjalani latihan sebagai penyampai anugerah Drama Festival Kuala Lumpur (DFKL 2019).

Itulah sebelum hendak membuat sebarang tuduhan pastikan ia disertakan dengan bukti yang sah. Malah, setahu kami Fizz juga tidak pernah menerima gelaran Datuk Seri.

26 responses to Almy Nadia Nafi Gosip Fizz Fairuz Ditangkap Khalwat

  1. hh says:

    very positive wife… x cpt melatah…bgos almy.

    15

    0
    • Anonymous says:

      Hati x ikhlas pon kena tutup aurat jgk cik kak… Kerana wajib arahan dr Allah!!

      5

      5
      • Anonymous says:

        aku bknnya fans si FS ni..tp aku suke tgk wedding dia skrg ni..mmg nampak dia happy…kita doakan yg baik2 je..sapa yg nak bila kawin, lps tu jd janda..semua org xnak..so kita doa yg baik2 supaya doa yg positif akan dpt dkt kita jgk..ustaz ckp, bila kita doa yg buruk2, seolah2 doa tu akan jd dkt kita balik nnt…apa pon utk fasha n aidil..tahniah..semoga kekal ke jannah ya :)

        4

        4
        • WickEd says:

          Salah column cik kak oiiii!!! Hmmm…ye lah suami dia kan faham la…tapi Almy ni jenis senang tekan minyak bahasa kasar untuk isteri Dato’…tukar sikit la bahasa atau boleh sarcastic but jagalah bahasa biar elok nampak educated…anak dah ramai jgnla buat hal Fizz…

          4

          1
    • Anonymous says:

      tapi sape ye Dato Seri yg kena tangkap tu ? artis jugak ke?

      3

      0
      • Anonymous says:

        sinar online cakap org kelantan..ahli perniagaan. dah kawen tp pasangannya bujang.

        2

        0
        • Anonymous says:

          Dato Seri…guna $$$$, boleh pncing yg muda dn bujang..org skrg mmg sggup rmpas atau zina, lebih baik ikut Brunei hukum hudud, si penzina kena rejam..

          4

          0
      • ghai says:

        hal ni tiada kena mengena dgn fizz fairuz berfosa korang buat fitnah..sebenar yg kena tangkap khalwat tu bernama ?ato seri riduan bin maudin ahli perniagaan sykt new castle dan norfaizah abu bakar staff jabatan inovensi shah alam.

        1

        0
    • entah2 says:

      entah2 cover laki dia.

      1

      4
  2. esah jendul says:

    kdg x betul pun dia backup cm kes dengan farah bedoza yg acah2 minah salleh celup tu…nmpk cm bedoza sorg yg gatal pdhal laki ko pun 2×5 je…

    8

    1
  3. Anonymous says:

    Anak dia dh 4 ke????wahhhh…laju btl…tp anak y sulung tu cam dh besar sgt…..

    4

    0
  4. nina says:

    datuk seri s.jibeng jugak yg terbaik…

    0

    3
  5. Alanice says:

    Npe Gemuk sgt

    0

    17
    • cikeboom says:

      jgn persoalkan sgt perempuan yg gemuk selepas melahirkan anak…bukan semua wanita fokus nak kurus lepas beranak,ada yg memang fokus dgn keluarga,bkn semua bernasib baik sbb metabolisme tinggi..lagipun dulu dia pernah kurus kan,jarak anak pulak dekat2..bagi la peluang dia enjoy motherhood dulu…
      so kalau kita x duduk kt tempat seorg ibu tu jgn persoalkan sgt dia gemuk lepas beranak

      46

      0
  6. senyum manis says:

    yang sibuk pasal badan org gemuk ni nape… ada je netizen yg bodoh bangang …. baru lepas beranak kan… mmg laa badan naik

    16

    1
    • senyum tak senyum says:

      kannnnn..tu la stereotaip masyarakat kita ni…perempuan nak kena kekal mcm anak dara..dah beranak kann..memang la x sama
      ..habis tu yg lelaki jadi boroi & botak even x beranak tu xde plak org suruh makan jamu bagai..boleh je bini diaorg terima seadanya

      26

      0
    • senyum tak senyum says:

      kannn…tu la mindset masyarakat kita ni…paksa sgt org perempuan kekal mcm anak dara,padahal dah beranak kan..memang la x sama..kena makan jamu itu ini sampai buah pinggang rosak..nanti yg sakit sape menanggung?
      bila lelaki jadi botak & boroi lepas kawen ok je bini diaorg terima seadanya

      7

      1
      • Train2Bosan says:

        Forgiven la kalau baru beranak baby kecik lagi but kalau anak dah 5thn masih gemok bilang tak urus pasal uruskan anak suri rumah lagi makan,tidur bangun lewat, rumah berserak anak tak terdidik tak tau la apa nak cakap..this is facts i’ve seen a lot..jgn deny bukan pasal tulang besar, nantu dah mati tulang semua sama je besar..takde kena mengena dgn siAlmy ni saja bilang korang2 ni semua yg against confirm jenis berisi..jgn jadi sore sangat kalau rasa anak kau dah membesar cuba la kurus..takde kata metabolisme ke apa find a way la..kat luar ramai org kita yg bulat2 pasal mentality cam korang..

        1

        2
        • anonymous says:

          ada x undang2 yg kata perempuan MESTI KURUS even dia dah beranak? kenapa suka put a pressure dgn perempuan pasal ni? kalau perempuan tu memang nak kurus itu atas kerelaan dia…kalau dia x kurus pun lepas beranak apa hak kita uyk letak syarat yg dia kena kurus balik???
          pemikiran masih kelas ketiga…body shaming

          1

          0
  7. Zarina anpookie says:

    Aku blh terima Klau pompuan gemuk lpas bersalin tp X leh terima pondan gemuk mcm faraj tu sbb diorg mana blh beranak… Hakhakhak

    4

    0
  8. ghai says:

    hal ni tiada kena mengena dgn fizz fairuz berfosa korang buat fitnah..sebenar yg kena tangkap khalwat tu bernama ?ato seri riduan bin maudin ahli perniagaan sykt new castle dan norfaizah abu bakar staff jabatan inovensi shah alam.

    3

    -1
  9. masinmulut says:

    dah terang2 artikel tulis dato seri..yang fizz firuz tu dato seri ke?
    dato aje kan?

    5

    0
  10. org gemok selul dipandang sepi says:

    nk kurus kene makan jamu ke?? kepala hotak hang…jaga makan lh jaga kalori makanan kurangkan gula. Kalau melantak cam hantu raya memang gemok lh ko, aku jenis cepat naik badan so memang selalu control makan supaya x gemok. dah jadi bini org lagilh kene jaga badan nok…ko ade tgk tak cina2 klu dh beranak slim jer even sampai tua jarang nampak yg gemok.

    6

    0
  11. Anonymous says:

    tp mlm dfkl tu aku cm nyampah plak wktu fizz smpaikan award…mcm nk memerli si delisha tu…antara ayat dia “oklaa tu janji ade job” pstu wktu nk annouce pelakon lelaki taun lepas zul ripin dpt…pstu taun ni boleh lgi ke “zul ripin menang”..cara ko ckp tu mcm bnyk gile job ko dpt…asik memerli org je pehall…

    5

    0

Leave a Comment

Optional