February 17th, 2016

Sejak semalam, kami ada dengar khabar angin yang mengatakan Almy Nadia kini sedang hamil anak kedua selepas beliau memuat naik beberapa foto makanan yang masam-masam menerusi akaun Instagram miliknya.

Benda paling sedap dimakan.. Harharharharrr #jgnkecamsy #nakkecamkenablockfaham #hahhahahahahhahaha @fizzfairuz tq kak teh bawakan belimbing buloh nih hahahaha.

Menariknya,  berita itu dikatakan ada benarnya selepas Fizz Fairuz turut memuat naik foto beserta kapsyen betapa gigihnya beliau berusaha untuk mendapatkan pucuk betik seperti yang diminta oleh Almy.

Dr pagi sampai kemlm cari pujuk betik…klu taknk tu,senang je dpt….. Klu kita nk mmg susah nk cari..,akhirnya dpt jgklah area kl ni…kena mencari lah…. Hhhmmm mcm2 permintaan..ikut jelah..hahahaha.

Ramai sebenarnya peminat Almy cukup teruja mendengar perkhabaran tersebut dan ada yang sudah mengucapkan tahniah buat pasangan berkenaan.

Kalau betul Almy Nadia sedang hamil anak kedua, tahniah kami ucapkan. Rezeki beliau dan Fizz untuk menambah ahli keluarga mereka selepas mendapat anak pertama nampaknya awal juga bukan? Semoga Almy dan keluarga dilimpahi dengan kebahagiaan yang lebih lagi.


Comments are closed.

Loading...