Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Almy Nadia Berang ‘Job’ Fizz Fairuz Dibatalkan Saat Akhir,-“Lain Kali Jangan Susahkan Periuk Nasi Orang!”

Fizz Fairuz

Datin Almy Nadia yang juga isteri kepada pelakon Datuk Fizz Fairuz baru-baru ini telah meluahkan perasaan berang dan kesal apabila ada sebuah syarikat produksi telah membatalkan tawaran berlakon suaminya pada saat akhir.

Almy Nadia Dan Fizz Fairuz

Advertisement

Almy,34, berkata bahawa suaminya itu sanggup menolak tawaran lakonan yang lain kerana ingin memberikan tumpuan sepenuhnya kerana sudah berjanji sejak awal Disember yang lalu.

Difahamkan, penggambaran drama 30 episod itu sepatutnya bermula pada awal bulan Disember 2020 namun tiba-tiba sahaja ditangguhkan ke Januari tahun hadapan. Pihak produksi dikatakan telah membatalkan penglibatan Fizz dalam drama tersebut kerana bercanggah dengan jadual pelakon lain.

Luahan Almy

Luahan Almy

Advertisement

Luahan Almy

“Tiba-tiba tadi call cakap batal, tak boleh ikut jadual sebab kena ikut jadual artis lain sedangkan kita dah bagi jadual awal dah lock penggambaran tiba-tiba cancel! Lain kali jangan susahkan periuk nasi orang faham! Tak jadi kat periuk nasi hampa takpa, nanti kalau jadi baru tersungkuq faham. Tanggungjawab faham! Kita manusia ni pegang pada janji! Bila dah berjanji kita pegang jangan buat di saat akhir, hampa buat orang macam sampah faham!”

Almy dilihat telah menzahirkan perasaan tidak puas hati itu menerusi akaun Instagram iaitu di IG Story miliknya.

Dalam pada itu, Almy berkata dia turut berasa sedih apabila melihat suaminya itu dipermainkan dan dilayan dengan tindakan yang tidak masuk akal dan tidak wajar.

Mungkin sudah lali dengan hal ehwal dunia seni tempatan, Almy Nadia meluahkan kekesalannya atas sikap sesetengah penerbit yang melayan pelakon seperti ‘sampah’ dan tidak beretika.

SUMBER : Instagram Almy Nadia
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

1 Comment

  1. Kak Jat

    December 29, 2020 at 10:58 pm

    KECOHLA ALMY, mcm tu la dkt kami dunia luar, tempah nasi 100 bungkus, tup2 org cancel, bersabar je la. Allah nak bagi rezeki lain lg

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top