Ally Iskandar Dan Farah Lee Hiasi Majalah Mingguan Wanita Terbaru

Hiburan

Ally Iskandar Dan Farah Lee Hiasi Majalah Mingguan Wanita Terbaru

Kalau ditanya kepada orang ramai, pasti ada yang memilih Ally Iskandar dan Farah Lee sebagai pasangan suami isteri yang paling sweet. Mungkin wajah mereka berdua memang sweet dipandang tetapi Abang Nara yakin dan pasti imej bersih mereka menyebabkan ramai yang menggemari pasangan ini.

ally iskandar dan farah lee

Advertisement

Nampak bergaya pulak Ally Iskandar dengan cermin matanya itu. Banyak perkara menarik yang boleh dibaca tentang pasangan ini di dalam Majalah Mingguan wanita edisi terbaru ini. Namun Abang Nara paling suka ayat yang dituturkan oleh Ally Iskandar ini.

Kami selesa dikenali sebagai orang yang sederhana, sama seperti orang lain cuma yang membezakan mungkin kerjaya serta dunia yang kami lalui sekarang. Hakikatnya, manusia sama sahaja, tak kiralah artis atau siapa sahaja.

ally iskandar dan farah lee

Merendah diri sungguh Ally Iskandar ini. Mungkin itu salah satu sebab mereka berdua disenangi oleh orang ramai. Abang Nara doakan agar pasangan ini kekal bahagia sehingga ke akhir hayat. Lagi 8 keping gambar pasangan romantis ini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement

P.S: Poster iklan zaman dulu-dulu. Memang klasik.

ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

36 Comments

  1. Raja minah jambu 24jam mengadap computer dh tukar kaler

    September 12, 2012 at 7:26 pm

    bekenan betol minah jambu tengok muka si farah ni lah cantek n jambu n cute sekaliiiiiiiii …gambar yg last tu anak sape yg farah dokong tu tk lawa nyeeeeee sori ye minah jambu suka berteros terang n tk hipokrit…

    • popedem

      September 13, 2012 at 9:28 am

      anak raja minah jambu tak lawa langsungggg…eeeyarkkk geli!
      sori yer popedem pon donlike hipokrit.

  2. No One

    September 12, 2012 at 4:38 pm

    suka tgk couple ni…
    sama cantik sama padan..
    dua2 chomel… cpt2 dpt baby… :)

  3. SCHAWAL KUAT MENCAPUB

    September 12, 2012 at 1:30 pm

    gaun yang farah lee pakai dalam majalah ni sama dengan gaun yang izara aishah pakai time jadi duta secret garden..but anyway, it’s nice..u look so beautiful la farahh

  4. ALLY ISKAN HENCEM BANGAT LOOR...

    September 12, 2012 at 12:57 pm

    x….maksud sy muke dy macam muke jawa.dy mmg bukan org jawa…tp mata dy kan cm ada sepet sket.hencem kan…i like!!padan sgn2 dy dgn wife dy..

  5. zuragone

    September 12, 2012 at 12:36 pm

    cantik cara tudung farah…

Loading...