September 12th, 2012

Kalau ditanya kepada orang ramai, pasti ada yang memilih Ally Iskandar dan Farah Lee sebagai pasangan suami isteri yang paling sweet. Mungkin wajah mereka berdua memang sweet dipandang tetapi Abang Nara yakin dan pasti imej bersih mereka menyebabkan ramai yang menggemari pasangan ini.

ally iskandar dan farah lee

Nampak bergaya pulak Ally Iskandar dengan cermin matanya itu. Banyak perkara menarik yang boleh dibaca tentang pasangan ini di dalam Majalah Mingguan wanita edisi terbaru ini. Namun Abang Nara paling suka ayat yang dituturkan oleh Ally Iskandar ini.

Kami selesa dikenali sebagai orang yang sederhana, sama seperti orang lain cuma yang membezakan mungkin kerjaya serta dunia yang kami lalui sekarang. Hakikatnya, manusia sama sahaja, tak kiralah artis atau siapa sahaja.

ally iskandar dan farah lee

Merendah diri sungguh Ally Iskandar ini. Mungkin itu salah satu sebab mereka berdua disenangi oleh orang ramai. Abang Nara doakan agar pasangan ini kekal bahagia sehingga ke akhir hayat. Lagi 8 keping gambar pasangan romantis ini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Poster iklan zaman dulu-dulu. Memang klasik.

ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee


36 responses to “Ally Iskandar Dan Farah Lee Hiasi Majalah Mingguan Wanita Terbaru”

  1. My Baby You says:

    TV3? memandai je cakap ally busuk aty.common la.aku ni adik die.aku tau la abg aku ni mcm mane

  2. tv3 says:

    ally merendah diri? hanya org skeliling die je tau btapa busuk hati ally ni. xblh tgk org lain naik. ramai rakan benci dan xkuasa nk lyn dh. smoga allah bukak aty die utk brubah. alhamdulillah dpt isteri sebaik farah,yg jd penyejuk aty.smoga ni je cara ally iskandar berubah buang sikap busuk aty.

  3. Anonymous says:

    tah knapa aku rasa dorang ni bergaduh jer kt rumah

  4. oppanarastyle says:

    oppa ally dah tembam laa…diet sket ally…nanti bmi tak match

  5. ... says:

    ally comel macam detective conan…hehehhe…

Loading...