Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ally Iskandar Dan Farah Lee Hiasi Majalah Mingguan Wanita Terbaru

Kalau ditanya kepada orang ramai, pasti ada yang memilih Ally Iskandar dan Farah Lee sebagai pasangan suami isteri yang paling sweet. Mungkin wajah mereka berdua memang sweet dipandang tetapi Abang Nara yakin dan pasti imej bersih mereka menyebabkan ramai yang menggemari pasangan ini.

ally iskandar dan farah lee

Advertisement

Nampak bergaya pulak Ally Iskandar dengan cermin matanya itu. Banyak perkara menarik yang boleh dibaca tentang pasangan ini di dalam Majalah Mingguan wanita edisi terbaru ini. Namun Abang Nara paling suka ayat yang dituturkan oleh Ally Iskandar ini.

Kami selesa dikenali sebagai orang yang sederhana, sama seperti orang lain cuma yang membezakan mungkin kerjaya serta dunia yang kami lalui sekarang. Hakikatnya, manusia sama sahaja, tak kiralah artis atau siapa sahaja.

ally iskandar dan farah lee

Merendah diri sungguh Ally Iskandar ini. Mungkin itu salah satu sebab mereka berdua disenangi oleh orang ramai. Abang Nara doakan agar pasangan ini kekal bahagia sehingga ke akhir hayat. Lagi 8 keping gambar pasangan romantis ini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Poster iklan zaman dulu-dulu. Memang klasik.

ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee
ally iskandar dan farah lee

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 Comments

  1. My Baby You

    November 2, 2012 at 12:07 am

    TV3? memandai je cakap ally busuk aty.common la.aku ni adik die.aku tau la abg aku ni mcm mane

  2. tv3

    September 14, 2012 at 9:46 am

    ally merendah diri? hanya org skeliling die je tau btapa busuk hati ally ni. xblh tgk org lain naik. ramai rakan benci dan xkuasa nk lyn dh. smoga allah bukak aty die utk brubah. alhamdulillah dpt isteri sebaik farah,yg jd penyejuk aty.smoga ni je cara ally iskandar berubah buang sikap busuk aty.

  3. Anonymous

    September 13, 2012 at 2:37 pm

    tah knapa aku rasa dorang ni bergaduh jer kt rumah

    • apa apa jelah

      September 13, 2012 at 7:53 pm

      adeyhhh… !

  4. oppanarastyle

    September 13, 2012 at 9:44 am

    oppa ally dah tembam laa…diet sket ally…nanti bmi tak match

  5. ...

    September 13, 2012 at 8:56 am

    ally comel macam detective conan…hehehhe…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama