Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Allah Bagi Otak Untuk Fikir..” Bawa Anak-Anak Makan Malam, Nora Danish Dihentam Netizen

Kelonggaran yang diberikan kerajaan terhadap rakyat Malaysia yang sudah lengkap vaksinasi ternyata telah membuatkan ramai teruja untuk melakukan aktiviti harian meskipun terpaksa mengikuti beberapa peraturan dan SOP.

Advertisement

Tidak ketinggalan menikmati kebenaran tersebut, pelakon Nora Danish dilihat turut membawa anak-anak serta suami tercinta untuk makan di luar bertempat di sebuah restoran di ibu kota.

View this post on Instagram

A post shared by naOradaishi (@noradanish)

Perkara tersebut dikongsikan Nora menerusi sebuah hantaran di Instagramnya untuk tatapan peminat tersayang.

Tulis Nora, makan malam itu diadakan sempena hari persekolahan yang bakal bermula, tidak lama lagi.

Advertisement

Menjengah ruangan komen, peminat tampil meninggalkan respon yang berbeza malah ada yang mempertikaikan tindakan pasangan itu keluar makan di restoran sambil membawa anak-anak yang masih kecil.

“Sana dah boleh dine-in bawa anak keluar ramai-ramai macam ni ke?” persoal seorang netizen.

BosneddSumber : Instagram Nora Danish  

Ternyata, persoalan netizen itu telah mendapat perhatian suami Nora, Nedim yang menjawab sambil menempelak kembali soalan tersebut.

Sekadar info, Nora telah mendirikan rumah tangga bersama Nedim nazri pada tahun 2017 yang lalu dan dikurniakan seorang cahaya mata iaitu Mohamed Neqayl Nedim.

Nora juga mempunyai seorang anak hasil perkahwinan terdahulu bersama Rizal Ahsram Ramli iaitu Putra Rayqal.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 Comments

  1. Junaidi Syarif

    August 23, 2021 at 7:43 pm

    AGREE..

  2. badigoolz

    August 23, 2021 at 4:59 pm

    as long as patuh SOP okay lah tu, tidak melanggar apa2 syarat kan. lantak lah dia

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top