April 8th, 2020

Ramai orang di luar sana menerima dengan hati terbuka mereka tidak layak untuk menerima Bantuan Prihatin Nasional (BPN) dan tetap menyokong usaha kerajaan untuk memutuskan rantaian COVID-19. Malah, Ada yang sanggup mengeluarkan duit mereka sendiri sehingga puluhan ribu ringgit untuk membantu golongan susah.

aliff syukri sedih bpn tak lulus

Namun, lain pula buat jutawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri yang meluahkan rasa terkejut dan sedih apabila mengetahui permohonannya mendapatkan BPN tidak diluluskan.

Sedih tak dapat BPN

aliff syukri sedih bpn tak lulus

Menurutnya, dalam keadaan yang cukup getir ketika ini, dia sebagai usahawan turut terkesan. Jualan perniagaannya merundum teruk sehingga 90 peratus sepanjang tempoh PKP.

Dia berharap kerajaan dapat memberikan bantuan kepada peniaga sepertinya yang turut terjejas berikutan penularan wabak COVID-19.

“Berpuluh juga harta, sekarang nak mengemis. Tak bersyukur” – Netizen

aliff syukri sedih bpn tak lulus aliff syukri sedih bpn tak lulus aliff syukri sedih bpn tak lulus aliff syukri tak layak bpn aliff syukri tak layak bpn

Perkongsian Aliff itu seperti yang dijangka mengundang kecaman netizen. Rata-rata netizen berkata dia tidak bersyukur dan masih lagi mengharapkan bantuan meskipun sudah kaya raya. Biarlah BPN diberikan kepada mereka yang lebih memerlukan.


19 responses to “Aliff Syukri Terkejut Dan Sedih Permohonan BPN Tak Lulus”

 1. Rashdan says:

  Macam sial LA dia ni…. Duit trade Forex Lu simpan mana…. Celah pantat ke…

 2. Abg malek says:

  Kak se kentut sket kat muka alip syukry ni…menyampah dulu kini dan selamanya…bodoh mengalahkan beego dan zed zaidi

 3. Anonymous says:

  BETUL LA APA MAK DIA CAKAP…DIA YG BUAT N SUKA ORANG KECAM…ATTENTION SEEKER

 4. Anonymous says:

  Saje dia tu…kan maharaja attention seeker

 5. Golongab B40 says:

  Kata duit youtube guna buat isi minyak kereta. Time2 covid ni kereta bkn bjalan pon. Guna la duit youtube tu utk sara diri….pfftt

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...