Written by Bella | April 4th, 2019

Siapa yang tidak kenal dengan jutawan kosmetika, Datuk Seri Aliff Syukri? Tahun lalu hari jadi beliau diraikan dengan begitu mewah sekali di rumah agamnya, meriah dengan acara tari menari bertemakan Bollywood.

Namun, untuk sambutan hari jadi beliau yang ke 32 tahun ini, tiada sebarang parti mewah tetapi hanya sebuah majlis sederhana.

Majlis kejutan yang dibuat oleh isterinya, Datin Seri Nur Shahida cukup indah sekali dengan alunan zikir daripada anak-anak tahfiz  dan juga nyanyian nasyid daripada penyanyi Hafiz Hamidun.

View this post on Instagram

siapa kat sini yg menangis tgok vedio ni?? mungkin anda faham apa yg saya rasa❤️❤️ . . terima kasih isteriku yg serius tpi hari ni romantik pula dia😂😂 @shahidadherbs buat suprise sempena hari lahir saya ke 32 tahun…..B hargai sangat dan ini sambutan paling bermakna sekali dalam hidup dan x akan lupa bukan sebb majlis yg hebat tpi sbb kami ada keluarga yg cukup bahgia yg sy impilan 30thun yg lalui dan skrg sy dpt rasai nikmatya erti kebahagia sebnarya…. . . tak dilupakan juga pada… my lovely followers tersayang yg wish birthday saya hari ni… x sangka 11k komen lebih yg wish walapun saya bukan artis…sy org biasa . . Terima kasih pada wanita paling agung d dunia makku @bondarozitaibrahim yg tercinta dunia dan akhirat sudi datang..saya happy sangat mak ada semalam..nenek dan kawan2 di kampung pun ada,sahabat handai,rakan bisnes dan pelajar tahfiz…Alhamdulillah saya bersyukur dikelilingi insan2 ni….yg ada di setiap suka dan duka walaupun arwah abah x ada malam ni.. . Saya niat umur 32 tahun saya nak jadi lebih serius dan matang dalam bisnes… tapi kalau saya x buat video lucu korang nak tgok lagi x saya? yes or no?? 😬😬 . . , terima kasi juga kepada kek pulut @zarinazainuddin_ team @as.legacymalaysia rakan2 @hafizhamidun @realckfaizal @rita_sosilawati @datosrisalmahismail @nursajadiah @myfarahme @memewani dan ramai lagi

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Kami ingin ucapkan selamat ulang tahun kelahiran yang ke 32 dan semoga dimurahkan rezeki serta lebih sukses selepas ini agar menjadi sumber inspirasi ramai di luar sana.

Beberapa lagi foto sekitar majlis kejutan hari jadi Datuk Seri Aliff Syukri dengan membaca entri ini sepenuhnya.

7 responses to Aliff Syukri Sambut Hari Jadi Yang Ke 32 Dengan Alunan Zikir Dan Nasyid

  1. zaza says:

    Alhamdulillah.dah elok dh tu
    Tp jgn pulak ko tnjuk kt org hadiah mewah yg ko dapat dan berapa kos penganjuran majlis tu

    14

    2
  2. unknown says:

    zikir la sgt.. bidio clip buat dengan pompuan jadian.. attention seeker husband & wife

    10

    4
  3. Ros says:

    Aku 32 tahun dok atas katil pikir hidup yg x bape jadi. Haha. Tahniah.

    3

    2
  4. Alip Screw says:

    Dah 32 thun, vedio pun vedio laaaa…

    13

    0
  5. Anonymous says:

    aku bkn artis..sedarpun..tpi mcm artis ke retiss

    12

    0
  6. sang bedal says:

    ketotnya midun

    1

    2
  7. umairah says:

    muda lg rupanya aliffsyukri ni yer… hpy bday dato’

    0

    0

Leave a Comment

Optional