Aliff Syukri Naik Angin Lakonannya Dalam Filem Badang Dikecam

Hiburan

Aliff Syukri Naik Angin Lakonannya Dalam Filem Badang Dikecam

Kali pertama berlakon dalam filem Badang yang sudah ditayangkan di pawagam beberapa hari lalu, Datuk Seri Aliff Syukri sekali lagi menerima pelbagai kecaman yang mengatakan beliau tidak sesuai membawakan watak Badang yang terkenal sebagai pahlawan gagah perkasa.

Advertisement

Perwatakan Aliff yang semula jadi agak “lembut” membuatkan babak berlawan dalam filem tersebut agak tidak menjadi.

Menerusi akaun Instagramnya, Aliff meluahkan rasa kecewa dengan segala kritikan baik daripada segi jalan cerita dan bakat lakonannya. Beliau meminta orang ramai untuk menghargai bakatnya.

Walaubagaimanapun, beliau sempat mengucapkan terima kasih dan bersyukur kerana masih ada juga yang menghargai filem tempatan dan memberikan respon positif terhadapnya.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

56 Comments

  1. ikan

    February 20, 2018 at 8:22 am

    alip syukri dh mmg tak sesuai berlakon. tapi citer2 prof tu sriyes aku mmg tak kenan. dari dulu bunyi tong toing jela yg lebih. tahpape. sampah dua2.

  2. Krim kilometres

    February 19, 2018 at 9:15 pm

    …Talend tu apa benda dato ?????
    Memang tak ada “Talend” baik menyanyi …mau pun berlakon or “Talend” jadi humble konon..kau tu riak aje lebih .lagipun dlm IG saya dah memang block dato …also yr bff Sajat .Meluat . Tak payah lah doto nak block kami ….kami dah block kau dulu …menyampah …
    Dato bayar untuk berlakon bukan dibayar untuk berlakon . Cuma producer gila aje yg akan ambik Dato sebagai pelakon utama .

  3. Saper2 je la

    February 19, 2018 at 7:45 pm

    Kalo dia hilang sabar…dia nk buat ape??? Hahahah kesah plk kalo sabar dia hilang…tampor kang haaa

    • KenG

      February 19, 2018 at 9:06 pm

      Kih kih ….aku pun baca perkara yg sama …apa yg dia boleh buat kalau org kutuk …aliff kau hilang sabar pun aku tak kisah …lagi ketawa ada lah ….bakat konon …bakat taik kuching

  4. Noname

    February 19, 2018 at 4:31 pm

    Awak minat berlakon..taja drama n start dgn watak2 kecil spt micheal ang..ke..yg ada juga muka dlm drama dia…you are nobody and terus nk watak utama,…jgn hrp pujian la…already terkenal dgn personaliti bapok yg riak dn takbur…susah nk caya prof pilih dia untuk watak badang yg ada personaliti gagah dan humble…

    • Anonymous

      February 20, 2018 at 10:48 am

      Tak yah … He has got NO talent

  5. mak bawang putih

    February 19, 2018 at 2:02 pm

    hrp ni yg pertama dan terakhir di kuar wyg… sekian

Loading...