Aliff Syukri Janji Tiada Lagi Video Tarian Seksi Dan Gelek Terlampau

Hiburan

Aliff Syukri Janji Tiada Lagi Video Tarian Seksi Dan Gelek Terlampau

Menerima kecaman teruk daripada netizen gara-gara memuat naik video TikTok menari sakan dengan beberapa orang model luar negara ketika isterinya sedang menunaikan umrah, Datuk Seri Aliff Syukri seperti biasa tampil memohon maaf kepada semua pihak.

Advertisement

Berkongsi perbualan beliau bersama isterinya di WhatsApp, Aliff yang bakal muncul dengan single terbaru berjanji kali ini beliau tidak akan menghasilkan sebarang muzik video kontroversi dengan tarian seksi dan mengghairahkan.

Menurutnya, beliau mahu menjaga kualiti video kerana memasang impian untuk memasuki pertandingan lagu yang berprestij iaitu Anugerah Juara Lagu.

Ada yang meminta Aliff untuk memadam video beliau bergelek sakan dengan model-model berkenaan agar tidak lagi mengundang fitnah. Namun, ada juga yang sudah menyampah dengan permohonan maaf Aliff yang tiada kesudahannya dan menganggap ia hanya sekadar ‘marketing’ murahan.

Pada mereka, Aliff tidak perlu terlalu asyik dengan dunia hiburan dan lebih baik fokus kepada perniagaan beliau sahaja.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

18 Comments

  1. Hani

    November 16, 2018 at 3:02 pm

    Aku tgk bini Aliff ni mcm nothing to lose da. Certain org ada laki kaya mmg x dpt sound laki ..takut kene cerai tapi Datin ni slambe je…bagus. Kalo Datin x mcm ni si Dato tu jadi ape aku pun x tau. Satu halnya mungkin Dato ni sedar diri sekaya kaya dia pun..dia perlu perempuan mcam Datin; cantik dan tegas.

    • Anonymous

      November 22, 2018 at 2:09 pm

      Sama je laki bini…drama je lebih…

  2. Yekeni

    November 16, 2018 at 2:27 pm

    Kemaruk dan addicted to popularity and attention. He said he wanna inspire people… Who is inspired by him? Angkat tangan…

    Inspired to never be like him adalah. Menjadi contoh pada anak2… Jangan buat mcm ni, inilah contoh betapa buruknya kita akan dipandang di mata masyarakat. Kalau setakat inspirasi untuk berjaya, ramai lagi yg boleh dijadikan inspirasi…

  3. nenek neelofa bacin

    November 16, 2018 at 12:42 pm

    nenek ko busuk!

  4. Seroja

    November 16, 2018 at 11:48 am

    Emm…

  5. Anon

    November 16, 2018 at 11:47 am

    Tak habis lagi ke cerita mangkok ayun ni? Aku rasa dia ada inferiority complex la. Mungkin masa kecik rasa malu sebab susah, skrg ni nak over compensate & show off.

    Apapun kagum dgn isteri yg penyabar – rahmat tuhan.

Loading...