Written by Bella | November 16th, 2018

Menerima kecaman teruk daripada netizen gara-gara memuat naik video TikTok menari sakan dengan beberapa orang model luar negara ketika isterinya sedang menunaikan umrah, Datuk Seri Aliff Syukri seperti biasa tampil memohon maaf kepada semua pihak.

Berkongsi perbualan beliau bersama isterinya di WhatsApp, Aliff yang bakal muncul dengan single terbaru berjanji kali ini beliau tidak akan menghasilkan sebarang muzik video kontroversi dengan tarian seksi dan mengghairahkan.

Menurutnya, beliau mahu menjaga kualiti video kerana memasang impian untuk memasuki pertandingan lagu yang berprestij iaitu Anugerah Juara Lagu.

Ada yang meminta Aliff untuk memadam video beliau bergelek sakan dengan model-model berkenaan agar tidak lagi mengundang fitnah. Namun, ada juga yang sudah menyampah dengan permohonan maaf Aliff yang tiada kesudahannya dan menganggap ia hanya sekadar ‘marketing’ murahan.

Pada mereka, Aliff tidak perlu terlalu asyik dengan dunia hiburan dan lebih baik fokus kepada perniagaan beliau sahaja.

18 responses to Aliff Syukri Janji Tiada Lagi Video Tarian Seksi Dan Gelek Terlampau

  1. gg says:

    bosan la gn kau ni aliff.. bpe puluh kali janji dah kau buat tp ending die still sama je.. janji, mntk maaf, jnji mntk maaf tu jela keje kau ulang2..

    11

    0
    • menyampah says:

      buat hal, pastu minta maaf balik. then buat benda baik. senyap. then muncul balik. buat hal tak senonoh. buat lagu ntah apa2. pastu minta maaf. tu je laa keje dia…

      3

      0
  2. Alloya says:

    Benda dh berlaku, perkataan ini jelh yg sesuai, sampailh dia mati baru perkataan minta maaf tu habis..sekian

    8

    0
  3. unknown says:

    as expected.. wife die redha ke tgk die menari dengan girls seksi mcm tu.. pelik ak.. x malu @ segan ngan anak2 ke.. their kids r growing up.. x riso ke anak ikut jejak langkah ayah die.. ak plak yg risau

    5

    0
  4. Anonymous says:

    boleh percaya ke ni? kri..kri…

    2

    0
  5. abang jatt says:

    cuma nak ckp pasni x yah sibuk nak menyanyi, buat mv…focus pada business jer

    0

    0
  6. Anon says:

    Tak habis lagi ke cerita mangkok ayun ni? Aku rasa dia ada inferiority complex la. Mungkin masa kecik rasa malu sebab susah, skrg ni nak over compensate & show off.

    Apapun kagum dgn isteri yg penyabar – rahmat tuhan.

    3

    0
  7. Seroja says:

    Emm…

    0

    0
  8. nenek neelofa bacin says:

    nenek ko busuk!

    1

    0
  9. Yekeni says:

    Kemaruk dan addicted to popularity and attention. He said he wanna inspire people… Who is inspired by him? Angkat tangan…

    Inspired to never be like him adalah. Menjadi contoh pada anak2… Jangan buat mcm ni, inilah contoh betapa buruknya kita akan dipandang di mata masyarakat. Kalau setakat inspirasi untuk berjaya, ramai lagi yg boleh dijadikan inspirasi…

    6

    0
  10. Hani says:

    Aku tgk bini Aliff ni mcm nothing to lose da. Certain org ada laki kaya mmg x dpt sound laki ..takut kene cerai tapi Datin ni slambe je…bagus. Kalo Datin x mcm ni si Dato tu jadi ape aku pun x tau. Satu halnya mungkin Dato ni sedar diri sekaya kaya dia pun..dia perlu perempuan mcam Datin; cantik dan tegas.

    2

    0
  11. PLEASE BAN ALL HIS SONGS! ALL HIS SONGS ARE TOTALLY GARBAGE!

    0

    0
  12. LAGU INI LAGI BEST DARIPADA LAGU DIA

    0

    0
  13. siap screenshot msg ngn bini lagi tu. punya laa nk tunjuk konon real conversation ya.

    0

    0
  14. Atikah says:

    Kalau dah jadi bapak, jaga la tingkah laku takyah nak sangat attention… ATTENTION SEEKER.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    sembang la lu lip…..

    0

    0

Leave a Comment

Optional