Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Aliff Syukri Harap Lagu Abang Nak Tegur Layak Ke Anugerah Juara Lagu

Dikritik dan dilabel sebagai lagu paling banyak “dislike” di YouTube, siapa sangka lagu Abang Nak Tegur nyanyian Datuk Aliff Syukri dan Nur Sajat dalam pencalonan awal program Muzik-Muzik. Berita itu dikongsikan oleh Aliff sendiri dengan penuh rasa teruja dan berharap agar lagu tersebut layak ke Anugerah Juara Lagu.

Advertisement

Saya baru dapat tahu yang lagu ini dapat pencalonan baru Muzik-Muzik.  Harapan moga-moga dapatlah ke AJL (Anugerah Juara Lagu) pula. Alhamdulilah, lagu Abang Nak Tegur setakat ini apabila dicampur-campur kesemuanya sudah mencapai 13 juta tontonan.

Walaupun ada yang tak suka, tapi lagu ini dah trending. Betul saya yang menyanyi sendiri.  Saya pun tak ada istilah nak buktikan apa-apa sebab saya tahu saya bukan penyanyi. Saya cuma nak cuba bidang baru.   Alhamdulilah, setakat ini memang banyak show saya yang masuk.

Mungkin ini lah yang dikatakan rezeki, lebih banyak orang kutuk serta jalankan kempen “dislike”, lebih popular lagi lagu Abang Nak Tegur. Mana tahu lepas ini Aliff dan Sajat boleh beraksi di pentas besar AJL pula?

Sumber Berita : Sinar Harian

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

61 Comments

  1. Annoying

    January 19, 2018 at 8:41 pm

    KEVAVIAN APEKAHHHHHHH??seriusly xleh hadammm.. #crazinesss

  2. hm

    January 19, 2018 at 6:21 pm

    muzik-muzik dah tak GRAND mcm dulu. nasib baik la dayang norfaizah ade. xminat sgt lagu die. tapiii, atleast berkualiti lah sikit muzik tu. lagu skang ntah ape2. muzik oversimplified. yes, blh oversimplified… tapi lagu kne ade message jgk la.

  3. Anonymous

    January 19, 2018 at 5:02 pm

    Biarlah dia perasan

  4. sukahatiaku

    January 19, 2018 at 4:39 pm

    gila ke apa lagu ni masuk AJL?? the heckkkkk. lagu ntah apa-apa. suara kelaut.. dah takde lagu lain ke nak calon?.

  5. mak cute

    January 19, 2018 at 4:29 pm

    lagu level sampah dgn video klip terhencot2 nak soh masuk AJL…tp klo jolok RM kompem lepas…silap2 jd juara AJL…tak boleh bayang sajat nyanyi live…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama