Written by Bella | July 8th, 2019

Agak susah juga menjadi seorang yang ingin memuat naik segala yang mereka miliki di media sosial, mungkin sudah tiada barangan lain lagi untuk dipamerkan, kali ini jutawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri menayang pula seluar dalam berjenama mewah di Instagram.

Aliff tanpa segan silu memuat naik foto seluar dalam Versace berwarna biru dengan corak emas. Katanya, atas permintaan ramai sebab itu dia memuat naik foto tersebut.

Namun, netizen tidak mempercayai kata-kata Aliff itu. Mereka sudah ‘meluat’ dengan tindakan Aliff dan menyifatkannya terlalu riak, keterlaluan menunjukkan kekayaannya.

Bukan sahaja netizen, tetapi ibunya sendiri, Rozita Ibrahim turut meninggalkan komen, menegur sikap anaknya itu.

Fikirlah sebelum memuat naik sesuatu, tidak perlu rasanya nak tunjuk seluar dalam kepada umum. Jagalah sensitiviti dan janganlah terlalu menunjuk. Bila dikecam atas perbuatan sendiri, disalahkan netizen pula.

21 responses to Aliff Syukri Dikecam Tayang Seluar Dalam Mewah

  1. Anonymous says:

    RIAK…PAHALA ZERO..
    BUAT PENAT BAGI SEDEKAH BAGAI..SEMUA NK DITUNJUKNYA….

  2. Pasirgudang says:

    Pandai Dato bersihkan tanda2 kunyit kat spender

  3. luvluv says:

    riak2 dia pun makin lama makin kaya , kita netien ni sama je … jujur … sebenarnya yang banyak kecam ni dengki sebenarnya ,

    • Anonymous says:

      X dak dengkinya…….kaya ujian, miskin pun ujian….namun harus diingat..org kaya lebih lambat masuk syurga dari org miskin…so apa yg terbaik..hidup sederhana (walau harta setinggi gunung)..bukan aku kata tapi Islam yang tunjukkan jalan yg ama baik.

  4. wekkkkkkk says:

    walau mahal sekalipun, bila basuh nah ko..bibik cmpur dlm mesin dgn spender dia sekali..tak kan khas ada mesin basuh utk sepender datuk je kan.., org gajialh yg basuh..

    bonggol ikam nih..

  5. Anonymous says:

    hari tu story pasal zizi kirana… aku komen zizi ni seksi jer bukan jual body mcm uqasha senrose yg xde maruah ‘call girl’ vvip…. dgn lajunyer Nara up story ke story yg lain nk cover minah kelate nyer pepet tuh… wakakakkaa

  6. kelantit says:

    orang sakai macam ni la

  7. Anonymous says:

    not interested, yawn… next!
    It’s monday today! Tomorrow is Tuesday. Everday is a new day. Next!

  8. Bawang says:

    Lepas ni ambik taik ko letak dalam frame emas tabur berlian sekali. Lantak ko la alep.

  9. Noname says:

    Kemuncak dari perasaan riak dn takbur yg tiada kesudahan episodnya….ditayangkan spenda agar semua tahu betapa islamiknya contoh yg nk diterapkan…

  10. sajaku says:

    cuba pakai n tayang dlm ig kan ker lebih terbukti kemahalan spender tu… takat tayang macam tu… eerrmmm..

  11. Alanice says:

    Krg dh tkr spender blom kutuk2 die ni

  12. Abah kau says:

    Orang yang tertiba kaya memang macam ni la gayanya. Duit ada tapi class dan manner dia tak mampu ada

  13. eh sajak nye kau! says:

    wey kekawan, niat dia kan baik tu..nak jadi sumber inspirasi kita..

    ni kalau korang masih tak jadikan dia idola tu aku tak paham la.. dah all out dia bagi tu..

    dan yang dah jadikan dia idola, dan dah jadikan spender versace tu target korang untuk dipakai akan datang. aku ucapkan tahniah la kat korang! bakal2 pelapis dia

  14. Anonymous says:

    belum pernah tengok TS Robert Kok @ TS Syed Mokhtar buat begini

  15. Chichi says:

    Kaya and uneducated mcm ni ler perangainye.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini