Written by Bella | March 15th, 2019

Selepas dihimpit kontroversi curang buat kali kedua, Aliff Aziz memilih untuk menyepikan diri dan tidak memuat naik sebarang status di media sosial.

Namun, bersempena dengan ulang tahun kelahiran Bella Astillah yang ke 25, Aliff menerusi akaun Instagramnya mendedikasikan ucapan istimewa dan ‘sweet’ buat isterinya itu.

Aliff menghargai segala pengorbanan Bella yang terus setia bersamanya meskipun pelbagai dugaan melanda. Tentunya kehadiran Bella adalah yang paling terindah dalam hidupnya.

Rata-rata netizen yang membaca ucapan khas itu turut meninggalkan pesanan yang cukup bermakna buat Aliff agar tidak mensia-siakan lagi  isterinya itu.

Bukan mudah untuk mendapat seorang isteri yang memahami dan sanggup untuk memaafkan suaminya meskipun menanggung luka di dalam hati akibat perbuatan lalu. Kami harap mereka dapat selesaikan segala kemelut dan semoga berkekalan sehingga ke jannah.

30 responses to Aliff Aziz Muat Naik Ucapan ‘Sweet’ Untuk Hari Jadi Isteri

  1. minah jambu say NO to drugs says:

    nothing to say just hepi beday bellaaaaaaaaaa semoga di murah kan rezeki n hepi selaluuuuuuuu…!!

  2. WickEd says:

    Whatever…(eyes rolling emoji & green almost puking emoji)

  3. Anonymous says:

    Lebih taik drp jubor. Hari tu mcm nk membunuh punya gaduh. Boring..

  4. Anonymous says:

    Besok gaduh lagi kali ke 3 aku baling dengan cerek dua2 ekor ni. Nyampah dah!

  5. Anonymous says:

    *Jari ke mulut mata ke atas*

  6. Anonymous says:

    This is kepala bana! Kuat berdrama!

  7. Anonymous says:

    Elok la tu jaga la bini ko baik2. Nanti sentap pulak mrs tu sesak plak kepala kami bini ko dok meroyan 3 hari 3 mlm!!!

  8. Anonymous says:

    Drama King and Queen korang ni. Padan la korang berjodoh bersama. Gaduh jer mcm anjing dengan kucing. Memekak giler. Rimas!!!!

  9. meetomato says:

    hahahahahahahahahahahahaha sweet talker. woooohoooo!

    geleng kepala je aku

  10. Anonymous says:

    Padan muka siapa yg kena tipu dgn dua ekor ni. Depa perasan depa berlakon drama hindustan ke hapa? Both are addicted to each other and attention seekers. Actually, the wife is the attention seeker. Cant sing but want to, not cute but try to, i thought it is fun to be a wife, opsss not to. Hahaha. Poor girl. Yg si aliff, no comment his dreamy eyes are becoming annoying

  11. Bahalol says:

    Both of you should celebrate …. On the highest building …then jump down …

  12. tukangkomen says:

    makanya klu gaduh jan pos sna cni….cri la cra pnyelesaian yg trbaik…x malu ka hal ruma tgga jd bualan org…bila bebaik,sweet kunu..pdhl wktu gaduh…bkn2 alang2 crta yg kluar….mmg la ruma tgga mana ada yg smpurna x gaduh…tp sbaik nya,,ckp kta suami isteri ja la yg tau…apa pun sy doakan alif n bella bhgia hgga ke jannah..buat alif jg la ht isteri….jan la ko curang2 lg… ckp2 la pa yg ko buat tue…

  13. Anonymous says:

    Time to reaudit on your marriage. Both should reaudit on what triggered this issue. May be there are unsettled business that both of them have been keeping quiet. Might be Bella needs to be more like a wife n mom rather than a teenager or Alif might need a knock on his head so that he is aware he’s has to be a responsible husband. Grow up both of u. Done giving free advice.

  14. Enta Bila says:

    Happy birthday bella,moga lebih kuat dengan dugaan alam.rumah tangga,ye.Next time tak mau lagi dengar story psl alif buat hal. Pls la alf,ingt perkahwinan ni boleh main2 mcm buat drama ke..come on la..taubat la..jadi la suami dn ayah yg baik slps peristiwa yg sudah2,moga perkahwinan awk berdua kekal smpi jannah.Aamiin

  15. Kayu tiga says:

    Nak muntah hijau.

  16. Nak kawen says:

    https://timebucks.com/?refID=215763138- klik dan dpt duit sambil membawang2 ya

  17. anon says:

    DEUA NI POYO N ACAH2 SWEET ..ACAH ACAH ACAH ACAH
    NEXT TIME TAK YAH NAK SHARE KISAH DUKA LARA RUMAH TANGGA KAU LAH BELLA …SEMAK !

  18. Anonymous says:

    Pasti berlku lgi. Playboy ttp plyboy

  19. Rin says:

    Muaknya aku tengok laki bini hipokrit ni, munafik

  20. kiki says:

    hahaha..uolls kena tipu..padan muka..

  21. Anonymous says:

    Boring. Next!

  22. ikan says:

    sampah sangat dua ekor laki bini ni

  23. Suzana says:

    Best tak kena game? hahahah drama laki bini

  24. Anonymous says:

    Pripa je laki bini ni..buat gosip utk cari duit…kalau x, xde nyela bini dia g join parti baju tido kek tetek tu..

  25. Anonymous says:

    Propa je laki bini ni..buat gosip utk cari duit…org tgh sedih & ada masalah xde join parti baju tido kek tetek tu..