August 15th, 2012

Rasanya ramai yang sudah tidak sabar-sabar lagi untuk menunggu penamat yang bahagia dalam kisah cinta Aliff Aziz dan Anne Ngasri ini. Satu Malaysia sudah tahu yang mereka berdua bercinta dan menerusi Mingguan Malaysia Ahad lepas, Aliff memberitahu yang mereka merancang untuk mendirikan rumah tangga hujung tahun ini.

aliff

Baguslah tue. Tak elok lama-lama bercinta. At least kalau ada perancangan tue sedap sikit telinga mendengarnya. Dengar ceritanya pun tahun ini Aliff Aziz nak bawak Anne beraya ke rumahnya di Singapura. Itu satu langkah yang bagus. Kata Aliff:-

Setiap orang bercinta mesti ada rancangan nak ke peringkat seterusnya, sama dengan Aliff. Kami nak jugak rasa bahagia. Insya-Allah dalam masa terdekat ini atau hujung tahun ini kami akan bernikah tetapi semua itu ditentukan Tuhan. Sebab itu, kami harap orang ramai terutama rakan media dan peminat agar bagi kami ruang dan masa tanpa memberi tekanan. Saya risau kalau orang masih bertanya, sedangkan kami tetapi macam itu saja.

alif

Abang Nara doakan agar perancangan Aliff Aziz dan Anne ini akan berjaya dilaksanakan. Kahwin bukanlah satu perkara yang mudah. Namun kalau memang niat benar-benar ikhlas, pasti akan dipermudahkanNya. Semoga hubungan Anne dan Aliff akan berakhir ke jinjang pelamin hujung tahun ini. Sama-sama kita doakan.


5 responses to “Aliff Aziz Dan Anne Ngasri Rancang Untuk Bernikah Hujung Tahun Ini”

 1. Anonymous says:

  aliff handsom:)

 2. […] Cerita Artis Selebriti hari ini, Rasanya ramai yang sudah tidak sabar-sabar lagi untuk menunggu penamat yang bahagia dalam kisah cinta Aliff Aziz dan Anne Ngasri ini. Satu Malaysia sudah tahu yang mereka berdua bercinta dan menerusi Mingguan Malaysia Ahad lepas, Aliff memberitahu yang mereka merancang … Continue reading ? […]

 3. me says:

  tahniah..
  bagus kawin muda…
  jadi lelaki yg btggungjawab dalam m’bimbing isteri n anak2..
  semoga bahagia hingga akhir hayat…
  amin..

 4. wee says:

  Aliff aziz you are still young :'(
  Hmmm xpelah kalau dah jodoh x kemana.
  Tahniah!

 5. Komeng says:

  Last!

Loading...