October 26th, 2016

Benar kata orang-orang tua, bila berkahwin pasti rezeki akan melimpah ruah dan lebih bahagia, itulah yang dirasakan oleh penyanyi dan pelakon Aliff Aziz selepas beliau mendirikan rumah tangga bersama Bella Astillah kira-kira sebulan yang lepas.

Menurut Aliff, sejak berkahwin beliau menerima banyak tawaran berlakon.

Orang cakap ada rezeki yang Allah sudah tetapkan untuk orang yang ingin berkahwin dan orang yang sudah berkahwin, saya percaya Allah sudah aturkan semuanya macam sekarang banyak rezeki saya dalam bidang lakonan.

Selepas drama bersiri Meh Sandar Pada Aku bersama Mira Filzah, saya menerima tawaran untuk telefilem berjudul Love You Miss Pomen yang akan bersiaran tahun depan.

Bercerita mengenai ruamh tangganya itu, Aliff memberitahu beliau dan isteri masih lagi dalam proses belajar untuk menjalani kehidupan sebagai suami dan isteri.

Mereka masih cuba untuk bersikap tolak ansur dan memahami antara satu sama lain.

Sudah lebih sebulan dan semuanya berjalan lancar, kehidupan saya lebih terurus sejak beristeri. Banyak juga perkara baru yang kami pelajari berdua. Dalam tempoh ini juga saya perlu kerja kuat untuk menampung kehidupan keluarga.

Bila sudah berkahwin pengalaman dan rezeki yang dikurniakan memang berbeza. Jagalah rumah tangga yang dibina dan jangan pernah mensia-siakan pasangan anda.

Sumber Berita : mStar Online


Comments are closed.

Loading...