Album Zikir Terapi Diri Daripada Hafiz Hamidun Pasti Menenangkan Jiwa Anda

Hiburan

Album Zikir Terapi Diri Daripada Hafiz Hamidun Pasti Menenangkan Jiwa Anda

Bilakah kali terakhir anda membeli sebuah album berkonsepkan keIslaman? Abang Nara paling last beli pun rasanya masa album pertama kumpulan Saujana. Dah bertahun-tahun lamanya. Namun album Zikir Terapi Diri daripada Hafiz Hamidun ini membuatkan Abang Nara rasa teruja untuk mendapatkannya.

zikir terapi diri

Advertisement

Dimuatkan dengan 10 buah zikir-zikir utama untuk semua Muslim, album Zikir Terapi Diri ini boleh didapati dengan harga RM19.90 sahaja di kedai-kedai buku agama di seluruh negara berserta outlet-outlet muzik di pasaraya-pasaraya seluruh Malaysia. Album ini juga diedarkan di Malaysia, Singapura dan Brunei. Bayangkan betapa tenangnya memandu kereta balik ke kampung sambil ditemani zikir-zikir alunan Hafiz Hamidun ini.

Selain daripada 10 buah zikir-zikir utama,  ada juga dimuatkan lagu Lawkana Bainana dari siri televisyen popular Arab Saudi. So apa tunggu lagi? Dapatkan album Zikir Terapi Diri hari ini jugak di kedai buku berhampiran rumah anda.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

21 Comments

  1. vrose

    January 3, 2012 at 9:45 pm

    syahdu dgr..tk perasan tetiba air mata mngalir…

  2. Dato minah jambu 24jam mengadap computer

    January 3, 2012 at 6:21 pm

    minah jambu tk minat lah lagu zikir zikir ni …….bukan nye apeeeeee lagu dia lembabbbbbbbb !!! minah jambu suka kumpulan rabbani lagu dia menyusok di kalbu n jiwa minah jambu …mari lah kite sama sama mendoa kn agar roh penyanyi nye di tempatkn di syurga allah amin..

  3. Schaa

    January 3, 2012 at 4:15 pm

    sgt2 menenangkan jiwa sy~

  4. terry89

    January 3, 2012 at 3:47 pm

    adoi la..brape kerat la kumen kt entry ny kn..klu bab gado2..kutuk2..perh…beratos2 kumen pon ado..manusie manusie..xpnh dgr die neh nyanyi..ingtkn die ny komposer lagu jek..uhuuu

  5. siti's

    January 3, 2012 at 3:31 pm

    thnx abg Nara..alunan n melodinya beto2 myentuh dkalbu..Allah Maha Besar..mmg trsa k’asyikkn n ktenangannya..Allah Maha Mgetahui..

Loading...