Written by Bella | March 28th, 2017

Takziah kami ucapkan kepada penyanyi Azharina Azhar atas pemergian anak angkat keduanya, Rizkie Azharin pada jam 10.30 pagi tadi akibat komplikasi organ dalaman.

Rizkie dimasukkan ke Hospital Putrajaya sejak hari Ahad lepas dan dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU).  Keadaan bayi itu yang baru berusia 24 hari agak kritikal dan bergantung kepada alat bantuan pernafasan. Paru-parunya dipenuhi susu dan Rizkie juga mengalami pendarahan di otak serta kedua-dua buah pingganya sudah rosak.

Difahamkan, jenazah akan disembahyangkan dan dikebumikan di Masjid Batu 14, Puchong selepas waktu Asar.

Selain Rizkie, Azharina juga turut mempunyai seorang lagi anak angkat lelaki bernama Rahmad yang kini berusia dua tahun.

Sumber Berita : Utusan Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 responses to (AL-FATIHAH) Anak Angkat Kedua Azharina Meninggal Dunia

  1. Ex Wife Tyga Blekcaina says:

    sado nyerrrr la, tringin nak tido atas dada dia.. Hmm nk main timun jap

    0

    24
    • DivaAAVazzz says:

      bestnya dia ni. handsome. body pun 6 pack
      kalau dapat ni nak isap2 pelir dia smpi puas. nak cium french kiss. nak dia fuck ak smpi lunyai pun ak redha.

      0

      14
      • Nyah says:

        handsome tapi poyo..boleh belah.
        2 babak pun xleh nk kasi komitment ke?
        baik ko jual nasi lemak aje bro.

        1

        3
      • bukan fan raja says:

        kalau ko dah kata satu babak…satu babak je lah.
        siapa yg bodoh sebernarnya, siapa yg x pro…pengarah atau pelakon?

        11

        0
      • abgn produksi says:

        nak lebih2…bayar lebih lah. ni susahnya pengarah2 di msia. asyik nk menekan aje. bayaran sama. kalau selagi boleh tekan mereka kan menekan. ni lah industri hiburan malaysia. yg diatas pun mcm ketam.

        5

        0
      • a5 says:

        betina/bapok miang

        0

        0
    • Anonymous says:

      bongok

      0

      0
    • a5 says:

      bongok

      0

      0
    • Bip says:

      Apahal semua komen xkena dgn tajuk/artikel?? Sado lah, 6 pax lah……. fikiran kuning.. konfius

      12

      0
  2. iw says:

    ala kat Malaysia nihhh pelakon dan pengarah fefeling buat movie level Hollywood, padahal ceritanya sama jew….Ketupat Rendang Brownies Coklat, kalo pelaokon or pengarah buat hal cikit dah kecohhhh, settle belakang sudahhhlah

    8

    0
  3. biarbetik says:

    Kaku je mat ni…muka pun tak menarik…apasal la dia jadi hero hairan…Izzue tu patutnya la drama kasi lebih acting bagus…walaupun dah kawin

    13

    0
  4. Anonymous says:

    bila pelakon buat hal..memekak. drama2 korang..hmnn mcm drama budak2. profesional la konon.

    3

    0
  5. Anonymous says:

    pengarah lah yg salah. ko dah kata satu babak kan awal2? tu pun x reti ke? dah tahu siapa salah sebenarnya.

    8

    1
  6. Haiyaaaa says:

    Lahaiii,bt jela,2 babak ke 3 babak ke,nnt pames la ko stu cite keluor bnyk kali muke even stkt lalu belakang.muka da la x hensem,lps tu nk berlagak.yg pengarh pulok.ngape tibe kasi dia 2 babak? Dia bukan kurang haja,cuma dia nk tnjk protes je.ok la tu dri dia maki ko en pengarah.afiq yg ko pun xyah la nk berlagak sngt.ko tu baru lgi.bt keret dpn pelkon senior.mmg kne kutok la ko lepas belah.

    1

    1
  7. Anonymous says:

    bila janji x tepati.
    satu babak jadi dua babak..lepas tu 3..payment tetap sama. :(

    6

    0
  8. Rasa tindakan raja afiq tu betul,,dh pjanjian utk 1 babak so 1 babak la..kna profesional gak sbb bab keja ni..klu dh skali ko minta dia lakon lebih dari yg patut nye, next time ko grenti minta jugak..pijak kpala org la..xkn nk buat free je kot..dlm hal ni, raja afiq x salah..dia ada hak utk buat cmtu..lgpun dia dh settle job dia..

    5

    1
  9. tarabas says:

    biasa sgt taktik macam ni…publisiti murahan x perlu diskaun

    0

    0
  10. senjakala says:

    catchy ker tajuk drama gini? terus rasa mual nk nonton. mcm drama utk budak2 sekolah rendah aja.

    boleh bwk bincang lah hal ni. kalau nk lakon lagi 1 babak, top up lah bayaran. ini pun mau kena ajar ke ?

    btw afiq ni tk hensem. cuma sado ja!

    0

    0
  11. ain suzana says:

    Alfatihah

    3

    0
  12. Annoying says:

    berita kematian..
    kanak2 ahli syurga…
    kenapa pulak tersasar jauh dgn kata2 lucah…
    fikir2kan lah…

    11

    0
  13. TG says:

    Al fatihah, syurga tempat mu adik, sedih dengar, tapi ini mungkin ynag terbaik buatmu sayang..

    2

    0