Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Akui Sunyi Selepas Bercerai : Hafiz Hamidun Buka Pintu Hati Terima Cinta Baru

Sudah empat bulan bergelar duda, selebriti Hafiz Hamidun akui terasa peritnya melalui kehidupan selepas bercerai dengan Joy Revfa. Sama seperti orang lain, perasaan sunyi pasti akan terasa di dalam hati apatah lagi melihat rakan-rakan lain bahagia dan sudah berkeluarga.

Advertisement

Orang luar yang melihat, mungkin nampak seperti semuanya mudah. Tapi, untuk saya yang melaluinya, ia bukanlah sesuatu yang mudah. Bila saya sunyi dan sebagainya, saya akan hubungi ibu dan bercerita banyak benda. Mengenai kehidupan selepas penceraian, ibu dan ayah banyak memberi semangat kepada saya.

Kini, Hafiz sudah bersedia untuk membuka pintu hatinya untuk menerima cinta baru dan mahukan seorang wanita yang memahami dirinya.

Saya tidak ada masalah untuk menerima cinta baru. Tapi, kalau boleh biarlah wanita itu seorang yang memahami diri saya dan tahu apa yang pernah saya lalui.

Setiap manusia memang memerlukan seseorang untuk dijadikan peneman dan tempat untuk meluahkan kasih sayang. Semoga Hafiz bertemu dengan wanita yang sesuai untuk dijadikan suri hatinya.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 Comments

  1. bunga lalang

    March 5, 2018 at 10:46 am

    kali ni klu kawin cerai gak aku x tau la nk ckp ape, aku rasa bikan takdir yg problem dia ni yg problem

  2. Aku

    March 5, 2018 at 10:28 am

    Yg ni pun spesis carik yg kaya jugak and make after this tunggu surat cerai pasangan dulu before kawen yer.. Tak pasal2 meruntuhkan masjid..
    #ZoukvsTudung
    #ExtendMasjidvsRuntuhmasjid

    • ZoukkeLauk

      March 5, 2018 at 5:07 pm

      Aku hairan la orang yang asyik kata hafiz hamidun ni miskin. Wei, dia ni kaya la, ada empayar perniagaan smpai luar negara, company dia byk terlibat belakang tabir artis2 nasyid di Malaysia dan timur tengah. Kendalikan konsert, wat kulit album, muzik video, compose lagu, etc. Dia ni sbnrnya lbh kaya dr joy revfa (individually)

    • Anonymous

      March 5, 2018 at 5:28 pm

      Harta di luar negara? Di luar negara pun hapiz hamidun Ada harta? Kazakhstan, Turkmenistan, popostan, tanjung rambutan. Kaya… Kaya…
      Anakanda Hafiz hamidun, anakanda boleh berkahwin dengan anakanda ayahanda Ghasidah. Tapi dgn satu syarat….

    • HHsunyiOiii

      March 6, 2018 at 12:26 pm

      ini lawak… hahahahahhha
      #HartaHHdluarnegaraVSHartaIsmithdluarnegara

  3. kakikucinghitam

    March 5, 2018 at 10:24 am

    kawen dgn intan ex kude pls.. orgnyaa lembut , jenis x keras kepala… sesuai dgn HH sbb HH jenis ketegaqq skit..

    • Aku

      March 5, 2018 at 10:30 am

      Jangan.. Kang HH takleh tunggu surat cerai kang masalah lagi.. Sian intan..

  4. Anonymous

    March 5, 2018 at 10:18 am

    hemmmm……
    hehehe….em kawen la.. pas 2 xnk cerai la balik…. apa susah….

  5. Anonymous

    March 5, 2018 at 10:17 am

    masuk zouk sama lopak….korang berdua sesuai lepak bersama.

Loading...
To Top