Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Aku Semak!” – Fara Dedah Kembali Diganggu Shuk?

fara dan shuk

Rasanya ramai yang pernah terdengar mengenai kisah pergelutan rumah tangga Shuk Sahar disebabkan orang bertiga bernama Fara.

Meskipun dua kali disebut orang ramai, pelawak itu telah memohon maaf dan berjanji akan melakukan yang terbaik buat isteri, Rossalennah Natassyiah dan anak-anak.

Advertisement

Walaubagaimanapun, timbul cerita tidak enak baru-baru ini apabila Fara seperti memberi bayangan bahawa lelaki itu kembali mencarinya.

shuk sahar

Daripada Instagram Story yang dimuat naik namun dipadam tak lama kemudian, Fara meluahkan rasa geram kerana sering dicari oleh lelaki berkenaan.

Meskipun tidak menyebut nama, namun klu diberi iaitu ‘pergi tabligh’ sepertinya menunding ke arah Shuk kerana pelawak itu baru-baru ini dikhabarkan ada menyertai acara tabligh.

Advertisement

Daripada susuk badan lelaki misteri itu juga, ramai yang menebak bahawa ia kelihatan sama dengan Shuk.

Walaubagaimanapun tidak dapat dipastikan lagi mengenai hal ini, sama-sama kita nantikan sekiranya ada perkembangan lanjut.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. Anonymous

    September 23, 2021 at 2:44 pm

    eleh semak ke mengharap jantan tu singgah? panas hati la tu tengok diorang laki bini meniaga laku keras

  2. tecit

    September 20, 2021 at 8:54 am

    so? bangga la laki org dtg cari kau? ntah ape jadi kt rumah belah sane xtau ape cite tu. ribut petir agaknye

  3. Anon

    September 18, 2021 at 12:25 pm

    Susah nak move on.. Cintaku berapi haha

  4. Ginawe

    September 18, 2021 at 8:49 am

    dunia tipu2

  5. Husnuzonah Binti Husnuzashim

    September 18, 2021 at 1:33 am

    Husnuzon, dia memang nak pergi tabligh. Cuma mungkin ada dikalangan geng tabligh tu nak tukar baju ke, berak ke, dan kebetulan tinggal di apartment/flat itu……..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top