Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Aksi Selamba Uqasha Senrose Peluk Cium Adik Ipar Dikritik Netizen

uqasha senrose peluk cium suami nelydia senrose

Umum mengetahui pelakon cantik, Nelydia Senrose sudah mendirikan rumah tangga dengan, Hafez Halimi pada April lalu. Tidak dinafikan hubungan Hafeez dan keluarga isterinya begitu akrab dan mesra sekali.

uqasha senrose peluk cium adik ipar

Advertisement

Bagaimanapun, kecoh di media sosial apabila viral video Uqasha Senrose dengan selamba berpelukan mesra dan mencium pipi adik iparnya itu.

 

 

Rata-rata netizen mengkritik kelakuan Uqasha itu yang dianggap tidak menjaga batas pergaulan dengan ipar-duai, bukan mahram. Malah, riak wajah Nelydia juga seakan-akan tidak selesa dengan tindakan kakaknya itu.

“Kena jaga batas, esok-esok kebas

suami adiknya”

uqasha senrose peluk cium adik iparuqasha senrose cium suami nelydiauqasha senroseuqasha senrose nelydia senrosenelydia senrosesuami nelydia senroseMungkin sudah terbiasa sebegitu dan tiada niat lain disebaliknya. Tak apa lah, harapnya selepas ini Uqasha boleh memperbaiki diri dan tindak-tanduknya agar tidak menimbulkan fitnah.

Sumber Berita : Forum CARI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 Comments

  1. Akak KanTin

    October 16, 2019 at 10:50 pm

    Ramai je sebenarnya golongan artis dan orang2 yang hidup ala kebaratan ni macam ni..Tapi tak ditunjuk kan je..ok lagi laa kira ipar duai..ade je yang best friend boleh kiss pipi n peluk2 asben best friend sendiri..Sebelum ni kecoh asben nor danish peluk betty adik umie aida..Lagi 1 scha al yahya berlaga pipi dengan makeup artis jantan(Boscoryzal) tu..tak nak pulak di viralkan ek..masa tu neelofa share kat ig stories…awal ashaari pun dah biasa hidup macam tu..dia pun tak kesah scha berlaga pipi dengn jantan lain…

  2. Elliza Razak

    October 16, 2019 at 7:00 pm

    PERANGAI UQASHA INI DAH SERUPA DENGAN BETINA JALANG

  3. Anonymous

    October 16, 2019 at 5:11 pm

    bila mak bapak tak beri didikan agama secukupnya pada anak2..sampai tak kenal halal dan haram.#sedih

  4. Papo jela

    October 16, 2019 at 3:24 pm

    Kannnn..aku pon rase gitu..

  5. Duhhh

    October 16, 2019 at 3:22 pm

    Huish scary sungguh imaginasi ko ni dik. Ngeriii

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top