Written by Bella | October 16th, 2019

Umum mengetahui pelakon cantik, Nelydia Senrose sudah mendirikan rumah tangga dengan, Hafez Halimi pada April lalu. Tidak dinafikan hubungan Hafeez dan keluarga isterinya begitu akrab dan mesra sekali.

uqasha senrose peluk cium adik ipar

Bagaimanapun, kecoh di media sosial apabila viral video Uqasha Senrose dengan selamba berpelukan mesra dan mencium pipi adik iparnya itu.

 

 

Rata-rata netizen mengkritik kelakuan Uqasha itu yang dianggap tidak menjaga batas pergaulan dengan ipar-duai, bukan mahram. Malah, riak wajah Nelydia juga seakan-akan tidak selesa dengan tindakan kakaknya itu.

“Kena jaga batas, esok-esok kebas

suami adiknya”

uqasha senrose peluk cium adik iparuqasha senrose cium suami nelydiauqasha senroseuqasha senrose nelydia senrosenelydia senrosesuami nelydia senroseMungkin sudah terbiasa sebegitu dan tiada niat lain disebaliknya. Tak apa lah, harapnya selepas ini Uqasha boleh memperbaiki diri dan tindak-tanduknya agar tidak menimbulkan fitnah.

Sumber Berita : Forum CARI

29 responses to Aksi Selamba Uqasha Senrose Peluk Cium Adik Ipar Dikritik Netizen

  1. Anonymous says:

    Masuk lah ruangan ‘Cari Forum’ dot com dot my…lebih terkini..mcm2 gosip ada.

  2. ApaApaJeLah Labu says:

    Aku x pelik pun diorang laga2 pipi tu sebab retis punya life mmg camgitu kot…they are more to western life…tapi yang aku x paham tu, nape perlu ko cium tangan adik ipar ko? dia ADIK IPAR ko sis…bkn laki ko atau ABANG IPAR ko pun..Aduhaiiiii la mek weihhhh..

  3. Sadis says:

    Ni semua asal boleh je
    . Kau tenguk je la suku sakat keluarga dia ni, semua otak tigasuku… Asal dapat celup kira ok lah.. Beauty without brain… Ni kalau adik keluar, mau dia masuk pintu belakang… Tenguk dia mengenyam dgn Shanas pun dah cukup… Betina miang

  4. Dian says:

    Takkan la jahil sgt taktau hukum hakam langsung.. kalau ye pn sporting sgt.. geli kot nk cium ipar lain jantina..

  5. Anonymous says:

    gelilah….cium adik ipar lelaki

Tinggalkan Komen Anda Di Sini