January 7th, 2020

Pastinya ramai yang mengenali pelakon jelita Eyka Farhana dan pemain bola sepak Johor Darul Ta’zim (JDT), Akhyar Rashid yang cukup popular dan menjadi kegilaan para gadis.

eyka farhana akhyar rashid bercinta

Selepas foto percutian mereka tersebar baru-baru ini, terbaru, aksi mesra Eyka dan Akhyar ‘berlaga’ pipi mengundang pelbagai spekulasi. Adakah pasangan ini sedang hangat bercinta?

Malah, kedua-duanya juga turut memuat naik foto ‘selfie’ bersama di Insta Story dan ia seolah-olah memberikan gambaran mereka sedang bercinta.

Foto bercuti bersama

Foto percutian mereka yang viral sebelum ini. Jika dilihat, Eyka agak intim dan tidak kekok apabila duduk rapat dengan Akhyar. Mereka sangat selesa bersama.

Beri ‘hint’ sedang bercinta

Video laga pipi

 

 

“Patutlah main bola ke laut”

eyka farhana akhyar rashid bercinta eyka farhana akhyar rashid bercinta eyka farhana akhyar rashid bercinta

Gosip percintaan mereka berdua mendapat perhatian ramai. Rata-rata netizen mengaitkan hubungan cinta Akhyar dengan kerjayanya. Sepatutnya sebagai pemain bola sepak yang baru meningkat naik, Akhyar harus memberikan seratus peratus komitmen terhadap latihan bola sepak agar prestasinya tidak merundum.

Meskipun pelbagai spekulasi tercetus, kedua-duanya masih belum memberi sebarang kenyataan mengenai status hubungan mereka. Namun, kalau sudah intim dan mesra bersama, tentu ada apa-apa kan? Takkanlah hanya teman tapi mesra?

 

 

 


6 responses to “Aksi Mesra Laga Pipi, Eyka Farhana Dan Akhyar Rashid Hangat Bercinta?”

  1. Anonymous says:

    Mmm….malas nak komen…

Loading...