Akim Dan Atilia Tersingkir, Jaclyn Victor Dahului Undian Mania

Hiburan

Akim Dan Atilia Tersingkir, Jaclyn Victor Dahului Undian Mania

Ternyata ramai yang terkejut apabila konsert Mania Sabtu lepas mengumumkan penyingkiran buat Akim dan Atilia. Daripada reaksi orang ramai, ternyata penyingkiran Akim membuatkan peminat tidak puas hati. Apa pun, oleh kerana keputusan Mania adalah berdasarkan 100% undian, penyingkiran Akim bermakna peminatnya sendiri tidak melakukan undian. Tak gitu?

akim

Advertisement

Bagi Abang Nara, persembahan Jaclyn Victor dengan lagu Grenade pada malam konsert Mania sememangnya persembahan yang terbaik. Jadi tidak mengejutkan apabila keputusan undian diumumkan dan Jac mendahului peserta yang lain. Ternyata Jac mempunyai auranya yang tersendiri. Dan penyingkiran Atilia bagi Abang Nara ada kewajarannya kerana tiada umph faktor di dalam persembahan Atilia.

akim

Berikut ialah kedudukan undian selepas konsert pada hari Sabtu yang lepas:-

1. JACLYN VICTOR – 13%
2. EBI – 13%
3. STACY – 9%
4. HAFIZ – 8%
5. ADIRA – 7%
6. SHILA AMZAH – 7%
7. HAZAMA – 7%
8. KRISTAL – 6%
9. ESTRANGED – 6%
10. ARIL – 6%
11. ALYAH – 6%
12. AKIM – 6%
13. ATILIA – 5%

Advertisement

akim

Daripada keputusan undian setiap minggu, Abang Nara nampak macam si Ebi maintain di kedudukan teratas. Adakah Mania bakal menyaksikan Ebi bergelar juara? Hanya tinggal 4 minggu sahaja lagi untuk konsert final Mania. Sama-sama kita nantikan. Untuk maklumat lanjut, boleh layari laman web Mania.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

61 Comments

  1. huhuhu

    April 24, 2012 at 2:13 pm

    yg pnting aku xkn undi!!!…org bodo jek yg undi2 ni bg astro kaya, huahuahua

  2. mak c kina

    April 24, 2012 at 12:06 pm

    dlm mana2 blog (yg cite psl mania ni la), sume srh kuar kan ebi..so maknanye dia xde peminat,tp mcmne dia bleh dok atas?…astro ni pn klu nk nipu,xyah la bg dia dok tggi2..tengah2 dah la…xpn antara yg terbawah tp xkuar…hahaha….

    so org2 yg kt luar ni,xyah la bazir2 duit g vote dorg tu sume…korg vote tp artis korg xmenang…mesti sakit hati kan?…

    *ps:realiti nye astro gune kan pengundi utk bg dorg bonus 3bln gaji….

  3. siti jienah

    April 24, 2012 at 11:57 am

    aku harap Stacy menang….heheheee……. Jac ok juga but boring tengok dia nyanyi dgn mulut ternganga besar…hahaha….whatever…

  4. mak jemah tak berape jemah

    April 24, 2012 at 10:24 am

    Rambut Atilia macam tak sesuai dengan muka die! Dah macam rambut palsu je aku tengok :P

  5. miow

    April 24, 2012 at 10:10 am

    emmmm

Loading...