Akim Dan Atilia Tersingkir, Jaclyn Victor Dahului Undian Mania

Hiburan

Akim Dan Atilia Tersingkir, Jaclyn Victor Dahului Undian Mania

Ternyata ramai yang terkejut apabila konsert Mania Sabtu lepas mengumumkan penyingkiran buat Akim dan Atilia. Daripada reaksi orang ramai, ternyata penyingkiran Akim membuatkan peminat tidak puas hati. Apa pun, oleh kerana keputusan Mania adalah berdasarkan 100% undian, penyingkiran Akim bermakna peminatnya sendiri tidak melakukan undian. Tak gitu?

akim

Advertisement

Bagi Abang Nara, persembahan Jaclyn Victor dengan lagu Grenade pada malam konsert Mania sememangnya persembahan yang terbaik. Jadi tidak mengejutkan apabila keputusan undian diumumkan dan Jac mendahului peserta yang lain. Ternyata Jac mempunyai auranya yang tersendiri. Dan penyingkiran Atilia bagi Abang Nara ada kewajarannya kerana tiada umph faktor di dalam persembahan Atilia.

akim

Berikut ialah kedudukan undian selepas konsert pada hari Sabtu yang lepas:-

1. JACLYN VICTOR – 13%
2. EBI – 13%
3. STACY – 9%
4. HAFIZ – 8%
5. ADIRA – 7%
6. SHILA AMZAH – 7%
7. HAZAMA – 7%
8. KRISTAL – 6%
9. ESTRANGED – 6%
10. ARIL – 6%
11. ALYAH – 6%
12. AKIM – 6%
13. ATILIA – 5%

akim

Daripada keputusan undian setiap minggu, Abang Nara nampak macam si Ebi maintain di kedudukan teratas. Adakah Mania bakal menyaksikan Ebi bergelar juara? Hanya tinggal 4 minggu sahaja lagi untuk konsert final Mania. Sama-sama kita nantikan. Untuk maklumat lanjut, boleh layari laman web Mania.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

61 Comments

  1. lantakpilah

    April 24, 2012 at 9:20 am

    hope jac menang. or at least aliyah. vocal best. lain2 tu tangkap muat je. hewhew

  2. fan akim

    April 24, 2012 at 9:18 am

    program mania ni di adakan lebih kepada nak menguntungkan syarikat telco yg handle sms tu… xde faedah kot kepada artis atau industri hiburan tanahair…

  3. lady

    April 24, 2012 at 9:10 am

    siapa yg tersingkir dulu or nanti semua takdir, yg tersingkir semua mmg patut disingkirkan pun lg2 atilia nie patutnya minggu 1st dah terkeluar entah hape2 jerk sore dia, meleweh & mendatar mmg btl BN ckp tak ade umphhh klu korg tgk balik performance dia lg2 last week ada part dia rasa dia tarik sore dah sdp sgt dah tp org semua biase2 jerk dgr sebab mmg tak ade kualiti STAR dlm diri dia, akim plk mmg patutnya blm masa dia tersingkir tp klu tgk btl2 mmg lah masa dia perform dia buat style dia sendiri, tak tiru artis sebenar tp nyanyian dgn dgn melodi jauh tersasar contoh nyer lagu anuar zain dia wat ala2 “bdk2 tgh tggu result spm ddk tepi bus stop menyanyi” sbg org yg pernah belajar aliran seni persembahan & walaupun aku xbersuara sdp dll tp aku rase mmg patutlah dia terkeluar cuma kesian si alyah every week hampir nak tersingkir yg peliknya EBI blh maintain tinggi jerk undian dia, mmg sah undi diri sendiri tak pun pakat2 bg top-up kat org kg suruh vote~hahah…patutnya mmg ebi terkeluar dlu sblm akim~lol nak hide komen aku pun aku tak kesah ini pendapat aku.Sekian TK.

    • bobby

      April 24, 2012 at 9:23 am

      SETUJU tp ayat ko nie berbelit2 jgk aku nak bace pjg beno:D hehe tp mmg patut EBI tue terkeluar dlu malulah wei klu maintain vote atas hasil bermatian-matian vote diri sendiri! ko blh tpu org tak pak blh tpu diri sendiri…patutnya ebi & atilia tersingkir dlu baru lah yg lain2 tp akim punya nyanyian pun blm ade yg btl2 WOW lah, maybe klu bg peluang blh dibaiki kot. ATILIA nie sore ala carte jek peliknya ahmad dani tue blh berkenan amik dia plak, hehe tp fkr2 nak pelik ape indon tue bkn sekolah tinggi mane pun sebab tue main sapu jerk tak fkr pjg klu dia chill2 dlu tggu sampai jac, shilla, adira perform baru dia tahu menyesal pilih si atilia tue (komen peribadi aku lah atilia nie kdg2 fesyen tak kena dgn umur dia yg dah 40an dgn ramput baget cute berjambul, ribbon atas kepala, skirt pendek haiyooo tp tgk mak dia last week dtg dgn skirt pun mmg dah tau knp dia jd mcm tu) hazama sore ok tp klu nak tarik sket jerk sore korg tgk lah mesti dia tertonggek2 kebelakang haha lawak seh!!!yg lain2 so far ok cuma plizzz keluarkan EBI dlu pasni baru lah yg lain2!

  4. johnny melayu

    April 24, 2012 at 8:45 am

    kumpul penyanyi2 yang dah established lepas tu buat pertandingan nak cari siapa terhebat. pfftttt. come on la.. diorang dah terkenal tu, tapak dah kukuh. lagi korang nak bazir duit undi depa pasai apa? buta2 je korang kena tipu dengan astro. hak tuihh

  5. mak jemmahh

    April 24, 2012 at 8:25 am

    kenapa la si ebi tu undiannye selalunya tinggi???aku pelik arr,bkn best pun..!!!!!!!!!!blah arr!!!!!!!!!!!!

Loading...