Akibat Kelas Yang Terlalu Membosankan…

Trending

Akibat Kelas Yang Terlalu Membosankan…

Hahahahaha. Pecah perut nie tengok video nie. Superman wujud rupanya kat dunia nie.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

19 Comments

  1. hanie

    March 12, 2011 at 2:10 am

    tak rugilah…apa salahnya bg fresh otak balik…..student kadang nampak macam beri perhatian…otak melayang-layang….nampak student luar berani n terbuka…tader la statik macam lembu cucuk idung…yes..yes…aja

  2. Whatever

    January 25, 2011 at 1:49 am

    tgk mcm lawak…tp x baik buat guru kite mcm tu…. belajar ni kene ada adabnya…. terbayang kalau aku ngah ngajar anak murid wat cmtu,,… perghhh sedih glerrr kot…~

  3. cheche

    December 17, 2010 at 3:30 am

    hahahhahahha, aku gelak bagai nak rak…saja la tu dia nak ceriakan keadaan… :)

  4. mira

    November 17, 2010 at 3:32 pm

    x sopan tol. kesian lecturer tuh. arap pelaja2 kt m’sia x de r cam nih.