Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Akhirnya Ke Jinjang Pelamin, Nabil Mahir Dan Ayda Jebat Nikah 1 Januari 2021 Nanti

Sekalung ucapan tahniah diucapkan buat pasangan sensasi, Ayda Jebat dan Nabil Mahir yang telah mengumumkan secara rasmi tarikh pernikahan mereka yang bakal berlangsung pada 1 Januari 2021 nanti.

Difahamkan berita gembira tersebut telah dikongsi pasangan ini menerusi episod pertama #BilAydaJatuhCinta menerusi saluran Youtube Wuvv Show, semalam.

Advertisement

Kedua pasangan ini turut menceritakan kisah-kisah ketika di fasa awal perkenalan sehinggalah kini di samping berkongsi detik bakal bergelar raja sehari.

View this post on Instagram

?? My Real Aladdin. Gitchew. One year ago! Sekejap je. Sekejap lagi.. Hee! Wuvv! Thank you for everything you hv done for me. Thank you for making me smile like craaaaazy! Thank you for making me happy py py py! You’re amazing. ? @nabilmahir #AydaJebat #NabilMahir #BilAydaJatuhCinta

A post shared by Ayda Jebat (@aydajebat) on

View this post on Instagram

????? Bismillah. Nak tahu date nikah? Full video, link on my bio. Finally! This is #BilAydaJatuhCinta Episod 1 di Youtube Wuvvshow. Ada 10 episod special untuk semua terutama my @ajscreamer yang nak tau perjalanan persiapan my wedding with my Wuvv. Banyak rahsia kita share dekat episod ni & akan datang. Happy watching & I miss you guys. Rindu yang teramat. ? Thank you you semua yang berjaya send video to us walaupun last minute! Much love. Kepada semua, mohon doakan yang baik untuk kami, yang baik juga akan datang buat kamu semua insyaallah. Amin. ? #AydaJebat #NabilMahir #BilAydaJatuhCinta #AJNM #WuvvShow #AJscreamer #RinduSemua #PencuriHati

Advertisement

A post shared by Ayda Jebat (@aydajebat) on

“Dia memang tak ingat langsung mengenai tarikh.Sebab itulah tarikh untuk kahwin pun dia (Ayda) pilih tarikh yang sangat senang untuk ingat. Ini adalah pengumuman untuk majlis perkahwinan kami, 1 Januari 2021..”

Dalam sesi temubual serba santai itu, pasangan merpati dua sejoli ini turut dihujani ucapan tahniah daripada peminat serta rakan artis yang sebelum ini rancak berteka-teki mengenai tarikh sebenar mereka akan berkahwin.

Dalam pada itu, Nabil dan Ayda turut memohon doa daripada peminat agar dipermudahkan urusan mereka berdua dalam usaha mendirikan masjid.

Tahniah diucapkan buat Nabil Mahir dan Ayda Jebat!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. Zarina Zainoordin

    November 7, 2020 at 7:25 pm

    LEPAS KAHWIN NANTI BERHENTILAH MENYANYI DAN BERLAKON. LAGU-LAGUMU SEMUANYA SAMPAH BELAKA. BAIK DENGAR LAGU “JALUR GEMILANG” DAN “MALAYSIA TERCINTA” SERTA LAGU-LAGU POPULAR TERBITAN 1990-AN DARIPADA LAGU-LAGUMU WAHAI AYDA JEBAT.

  2. Elliza Razak

    November 7, 2020 at 7:23 pm

    SEMOGA LEPAS KAHWIN NANTI SILA BERAMBUS DARI DUNIA HIBURAN INI WAHAI AYDA JEBAT! LAGU-LAGUMU SEMUANYA MEREPAK DAN SAMPAH BELAKA! 1990-AN LAGI BAGUS.

  3. tecit

    November 7, 2020 at 5:59 pm

    xlah magical pon cara dorg berkenalan pon. nampak mcm ayda yg mengharap dgn perhubungan ni. nabil just carry on. all the best to u ayda. but i still dont think nabil is a great guy FOR you.

  4. Ra

    November 7, 2020 at 4:11 pm

    Perasan ……nsk2 juga byk gimik

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top