Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Akhil Hayy, Maizawati Zainal Dan Waheeda

kes cerai akhill hayy

Bukannya kami taknak update blog nie tapi sebenarnya kami tengah mengkaji apa maksud kata-kata Akhil Hayy kat bawah nie:-

Advertisement

[note]Kadang-kadang aku pohon setangkai bunga, Allah bagi pohon berduri; aku pohon rama-rama, Allah bagi ulat berbulu…..mula-mula saya kecewa tapi itu yang jadi[/note]

Nampak macam sebenarnya dia menyesal dengan perkahwinan dia bersama Maizawati Zainal. Maizawati disamakan dengan pohon berduri dan ulat berbulu jer. Pelik jugak kami, kalau nyesal takkan sampai terkeluar 4 orang anak. Hmm, misteri nusantara sungguh.

Ada satu benda yang kami tak puas hati sangat bila Akhil Hayy cakap “Takbir, semalam keputusan Manek Urai, hari ini keputusan saya”. Memang tak ada kaitan langsung. Pastue kenapa nak bertakbir plak? Takkanlah seorang ustaz tak tau perkara yang paling dibenci Allah ialah penceraian? Lagi satu misteri Nusantara.

Kami taknak sokong atau salahkan sesiapa. Kalau betul Waheeda jadi orang ketiga, kita tunggu dan lihat je. Tak lama lagi mesti Akhil akan umumkan perkawinan dia ngan Waheeda kalau betul Waheeda jadi punca penceraian.

Advertisement

Buat Maiza, semoga tabah. Buat Akhil, jangan lupa bagi nafkah kat isteri dan anak-anak seperti yang telah dijanjikan. Jangan wat-wat lupa plak.

Lagi gambar Akhil Hayy dan Maizawati Zainal di sekitar mahkamah semalam dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

kes cerai akhill hayy

kes cerai akhill hayy

kes cerai akhill hayy

kes cerai akhill hayy

kes cerai akhill hayy

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...
To Top