Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Akaun Twitter Jejai Adalah Asli, Sambut Tahun Baru 2012 Bersama Fasha Sandha

Nampaknya dunia twitter untuk tahun 2012 bakal dimeriahkan dengan kehadiran Jejai, kekasih Fasha Sandha. Bermula semalam, Jejai kelihatan semakin aktif bertweet di mana dia telah pun mengupload gambar sambutan tahun baru 2012 bersama kekasih hatinya menerusi Twitter. Dan pada hari yang sama juga, Fasha Sandha telah mengupload beberapa keping gambar mereka bersama di malam tersebut menerusi Facebook We Love Fasha Sandha.

gambar fasha sandha dan jejai

Advertisement

Walaupun ada suara-suara yang menyatakan akaun Twitter Jejai adalah palsu, namun Jejai menafikan perkara tersebut. Apa yang menariknya, profile Twitter Jejai sangat-sangat romantik. Confirm cair Fasha Sandha.

gambar fasha sandha dan jejaiMalah Jejai juga telah menghadiahkan sesuatu sempena tahun baru kepada Fasha Sandha. (seperti yang telah ditulis oleh FS di Facebooknya)

gambar fasha sandha dan jejai

Abang Nara doakan semoga Jejai dan Fasha cepat-cepat mendirikan rumah tangga di tahun baru 2012 ini. Anda boleh follow Twitter Jejai di sini dan Like Facebook We Love Fasha Sandha untuk mengikuti perkembangan dua pasangan yang sedang hangat bercinta ini. Lagi beberapa keping gambar sambutan tahun baru Jejai dan Fasha Sandha di The Rootz dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook We Love Fasha Sandha.

gambar fasha sandha dan jejai

gambar fasha sandha dan jejai

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

125 Comments

  1. tahi bintang

    April 5, 2012 at 6:43 pm

    diorg dh kawen la..
    nikah je belum..

  2. mama

    April 4, 2012 at 5:12 pm

    apa gunanya duk runtuhkan rumahtangga org, esok2 ko akan terima balasan. Entah2 fs tu guna2 kan si jejai… biarlah hubungan itu ikhlas, bukan paksaan…

  3. apo2 je la..

    January 19, 2012 at 8:59 am

    aku komen last boleh?haha…
    nnt masuk paper lak jejai n FS bercerai, hado mak kisah???
    lantak kau le nk idop cmne fasha sendat oiiiii!!!!

  4. pahlawanzuten

    January 8, 2012 at 5:52 pm

    sekor bangang, sekor mangkok..jahanam sama korang ber2

  5. zarul666

    January 4, 2012 at 6:42 pm

    “business,polo,cars.captain of my fate,master of my soul..and a real dumb-ass who stupid enough to marry Fasha Sandha!” hahaha!

    • Carlos

      January 7, 2012 at 10:22 pm

      Hahaha. . . Agreed,, lelaki kaya harta mak bapak.. . Muka dah la muka hodoh tahap gaban!.hidung besau!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top