February 12th, 2018

Usahawan yang juga tampil dengan Datuk Seri Aliff Syukri dalam lagu duet Ábang Nak tegur’, Nur Sajat, yang terpalit beberapa kontroversi sejak kebelakangan ini telah hadir ke malam Anugerah Juara Lagu ke-32 (AJL32) malam tadi. Apa yang menarik, Sajat melalui Instagram mendakwa tidak sangka namanya menjadi jeritan di seluruh dewan oleh penonton yang teruja dengan kehadirannya.

Sajat menulis:

Sajat dah lama tak pergi event macam ini,walaupun di kecam hebat pelbagai kontervesi bulan lepas,tetapi malam tadi…sajat rasa macam tak percaya,satu dewan menjerit2 panggil name sajat… tq uols semua… sajat hargai anda semua.. haters dan fans sajat.. i love tou.. muahhh?????? #Repost @hangatmalaysia ??? Paling mencuri perhatian di AJL32, lambaian Miss World dari @nursajat02 . Well she nailed it guys!! #nursajat #janganmengata #ajl32

A post shared by NUR SAJAT COACHYIN (@nursajat02) on


Sajat mengenakan gaun berkilau dari Viva La Gia manakala solekannya ialah hasil tangan Gie Ismail.

Sememangnya gaun Sjaat nampak sesuai sekali dikenakan untuk tubuhnya yang tinggi lampai itu. Boleh dikatakan kehadiran Sajat menyerikan majlis malam tadi. Apa pendapat anda? – beautifulnara.com


40 responses to “#AJL32 – Nur Sajat Tak Sangka Satu Dewan Menjerit-jerit Panggil Namanya”

  1. aku kau says:

    adoiii nape la korang agung2 kan mangkuk hayun ni…………..lagi menggalakkan dia ni..moronnn

  2. Anonymous says:

    jerit la macam mana pun dia tetap LELAKI

  3. Anonymous says:

    Semoga dapat hidayah dari ALLAH SWT.. ALLAH maha pengampun…

  4. Alalalalatuk says:

    Emmm aritu mase bang sajat og korea.. Sah2 tulis mohd sajat kamaruzaman dkt pasport.. Ape lg nk..

Loading...