Written by serenity | February 12th, 2018

Usahawan yang juga tampil dengan Datuk Seri Aliff Syukri dalam lagu duet Ábang Nak tegur’, Nur Sajat, yang terpalit beberapa kontroversi sejak kebelakangan ini telah hadir ke malam Anugerah Juara Lagu ke-32 (AJL32) malam tadi. Apa yang menarik, Sajat melalui Instagram mendakwa tidak sangka namanya menjadi jeritan di seluruh dewan oleh penonton yang teruja dengan kehadirannya.

Sajat menulis:

Sajat dah lama tak pergi event macam ini,walaupun di kecam hebat pelbagai kontervesi bulan lepas,tetapi malam tadi…sajat rasa macam tak percaya,satu dewan menjerit2 panggil name sajat… tq uols semua… sajat hargai anda semua.. haters dan fans sajat.. i love tou.. muahhh?????? #Repost @hangatmalaysia ??? Paling mencuri perhatian di AJL32, lambaian Miss World dari @nursajat02 . Well she nailed it guys!! #nursajat #janganmengata #ajl32

A post shared by NUR SAJAT COACHYIN (@nursajat02) on


Sajat mengenakan gaun berkilau dari Viva La Gia manakala solekannya ialah hasil tangan Gie Ismail.

Sememangnya gaun Sjaat nampak sesuai sekali dikenakan untuk tubuhnya yang tinggi lampai itu. Boleh dikatakan kehadiran Sajat menyerikan majlis malam tadi. Apa pendapat anda? – beautifulnara.com

40 responses to #AJL32 – Nur Sajat Tak Sangka Satu Dewan Menjerit-jerit Panggil Namanya

  1. lara alana says:

    asalkan dia bahagia
    takpe lah
    bang sajat lawa

    4

    14
  2. Anonymous says:

    bang jat pregnant ke tu?? muncit nampak…hehehehe

    20

    0
    • Mat Ronggeng says:

      En Sajat pregnant bengkung…. Kat dalam tu 2 lapis bengkung. Satu untuk perut buncit. Satu nak cover bekas operation buang telur.
      Aku lagi geli Coach Yin yg beranak emas. Dah lah kunyit… Pakai rantai emas macam orang jahil halal haram. Tak tahu menilai bapok operate dengan perempuan sejati.

      27

      0
  3. Makcik Bawang Jampi says:

    Aritu beria cemuh skrg sokong lak makhluk separa alam. Haram still haram menyerupai wanita

    46

    0
    • Sakaii says:

      That’s what we call it sarcasm

      24

      0
    • hard work pays off says:

      orang jerit ke tak jerit bila nur sajat lambai ala miss universe, I tak terkejut pun.. haters mesti jealous lerr tuu. cik sajat, untunglah orang bagi perhatian kepada you.. makcik cleaner ke janitor yang bermandi peluh ketiak masam siapalah nak pandang kan..

      0

      0
  4. Anonymous says:

    Encik Sajat , org menjerit sebab bapuk lalu

    71

    0
  5. anon says:

    yg jerit tu semua bengap n bongok
    mengagungkan org2 mcm ko ..sejat

    16

    1
  6. Amboi says:

    Dasyattttt ……

    1

    1
  7. Anonymous says:

    org jerit bukan suka tp sje usik ko…mcm slalu org buat bila nmpk bapok lalu…bongok jugak ko ni kan

    63

    0
  8. toronnnn says:

    Nursajat buleh masuk miss Malaysia. .baik hantar nursajat pergi Miss universe dari hantar cina bontot leper..

    5

    1
  9. Alip Syuk says:

    Diorg nk try coach yin r

    2

    1
  10. wekkkkkkk says:

    dh sampai ke sebulan kes tangguh jantina sajat, sebelum di umumkan lebih baik tmpil awal mcm ni dulu..semua x ada yg ori…
    bapok lalu mmg lain dri wanita, semcm je ….

    12

    0
  11. bunga lalang says:

    dia ni lelaki ke perempuan? musykil aku…kat IC dia tulis ape hah?

    8

    0
  12. Cntik jntan says:

    Yg jerit tu suma kunyit mcm awk gak abg sajat.jd jgn la perasan ye

    3

    0
  13. Truth hurts says:

    Abang sajad ko tengok la yg menjerit tu siapa. Jenis kunyit chubby basic biatch t-shirt round neck dan jeans longgar sling bag tak branded. Sesuaiiiii demographic yg memuja ko

    6

    0
  14. saudagar kaya says:

    PONDAN!!!!

    1

    0
  15. Peony says:

    I hope these people who scream his name were not being serious. Like why would you praise him anyway??

    4

    1
  16. Anonymous says:

    Keras nyer? muka

    2

    0
  17. Wekkkkkkk says:

    Amboi lingchai nyer bang

    1

    0
  18. Anonymous says:

    Masyarakat Malaysia mula slow2 terima kehadiran makhluk dua alam dalam komuniti bila golongan begini diundang ke majlis gini. Takpe…memandangkan PRU dah dekat, nanti ikut Bang Jib & kak Mah kempen utk BN sekali. Bawa jugak bapuk tua Alif Syukri yg kemaruk glamour tu. Mudah-mudahan dia dpt bagi duit buat jalan raya ke seluruh negara

    2

    0
    • Anonymous says:

      Mana ada terima slow2. Tolak mentah2 lgbt ni, tapi golongn ni akan membiak dgn bsr jika d agung2kn, tolonglh hrmkan, tolonglh gomen, tangkap semua maknyah ni

      2

      0
  19. Anonymous says:

    Botakkan je MakNyah yang berpakaian macam pompuan ni. Buat macam di Acheh. Cara lembut tak jalan, cara keras. Laknatullah.

    7

    1
  20. Anti Krim Kilometres says:

    Kenapa dia di jemput untuk majlis yang macam ni … TV3 n BN dah terima ka golongan macam ni ????

    4

    0
  21. Alalalalatuk says:

    Emmm aritu mase bang sajat og korea.. Sah2 tulis mohd sajat kamaruzaman dkt pasport.. Ape lg nk..

    3

    0
  22. Anonymous says:

    Semoga dapat hidayah dari ALLAH SWT.. ALLAH maha pengampun…

    1

    0
  23. Anonymous says:

    jerit la macam mana pun dia tetap LELAKI

    1

    0
  24. aku kau says:

    adoiii nape la korang agung2 kan mangkuk hayun ni…………..lagi menggalakkan dia ni..moronnn

    3

    0

Leave a Comment

Optional