Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ainan Tasneem, Bakal Fenomena Selepas Najwa Latif?

Sebetulnya sudah agak lama juga Ainan Tasneem Ridzuan mencipta fenomena di laman YouTube, boleh dikatakan dia seangkatan dengan Najwa Latif, cuma mungkin rezeki Najwa terlebih dahulu menjadi artis rakaman. Namun Ainan juga tidak kurang hebatnya mencipta lagu-lagu sendiri disamping menyanyikan semula lagu-lagu popular artis yang lain melalui rangkaian YouTube ini.
Suara Ainan merdu dan lunak . Kami menjangkakan dia boleh pergi jauh dalam industri, terutamanya melalui lagu ‘Aku Suka Dia’. Khabar terbaru yang kami dengar ialah, Ainan akan mengeluarkan lagu ciptaannya tersebut dalam bentuk rakaman studio dan dia sedang menjalani penggambaran video klip lagu tersebut. Sekiranya anda masih belum mendengar lagu Ainan, boleh dengarkan di sini:-

Macam mana, best tak? Kalau best silalah like Fanpage Ainan Tasneem beramai-ramai untuk mendapatkan kemas kini terbaru berkenaan dirinya. Kredit gambar juga pada Fanpage Ainan Tasneem.

***

Advertisement

Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara (JKKN), Kementerian Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan (KPKK) akan menganjurkan Uji Bakat Koir Kebangsaan Malaysia yang dijadual berlangsung pada 3 Mac 2012 di Bangunan MAS, Tingkat 23, Jalan Sultan Ismail, Kuala Lumpur.Untuk makluman anda semua, uji bakat ini adalah terbuka kepada semua warganegara yang berminat dan berbakat dalam bidang seni suara. Sebarang pertanyaan lanjut berkaitan ujibakat boleh menghubungi Urus Setia uji bakat di talian 03-20523600/ 3648/ 3734/ Shafuan 012 – 312 2540 atau YM Tunku Marina Tunku Dato’ Zubir ditalian 013-3680116. Untuk maklumat penuh, muat turun dokumen ini. Dengan itu juga tarikh ujibakat seperti yang diuar-uarkan pada 25 Februari sebelum ini adalah DIBATALKAN. Jangan lupa!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

129 Comments

  1. aide

    February 29, 2012 at 9:02 am

    byknya mengumpat mencaci dari memberi nasihat. lupa ke umpat caci tu pon ada dosa jugak. uppss

  2. gothic

    February 26, 2012 at 10:16 am

    aku minat lahhh kat komen kau ahsooooo…..

  3. ain

    February 25, 2012 at 1:01 pm

    Orang minat music macam dato dr johari saleh tu. ni macam minat glamer je.
    he.

  4. pizza

    February 25, 2012 at 10:06 am

    Ko cun la dik…. tu jer yang boleh komen. Lebih drpd tu, senak telinga, berdarah hati ko baca….

  5. princess

    February 24, 2012 at 8:12 pm

    aku selamba je mengutuk dia kat FB aku..dan dia dapat tahu beb..terus buat cite sedih kat kawan aku yang tengah dok kutuk dia ngan aku tuh…pastu siap post kat wall fan page dia (fan dia mmg bangang la sebb jadi fan kat sore itik serati ni) “HATERS IS ALWAYS HATERS” gi mamm la kan….dah mmg sore ko tak sedap..nak wat camne ye tak??? tak paham bahasa tol kan kawan2….yang penting dia memang perasan suara dia sgt sedap :( yarkkkkkkkkkkk

    • Laugh Out Loud

      February 24, 2012 at 10:26 pm

      macam ade bunyi berunsur cemburu je dalam komen ko ni bila aku baca.. ngehngeh ~

    • princess

      February 25, 2012 at 2:35 pm

      hye AINAN TASNEEM..pandai menyamar :)

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top