Ainan Tasneem Akui Hati Sudah Dimiliki

Hiburan

Ainan Tasneem Akui Hati Sudah Dimiliki

Sila jangan kecewa. Kalau anda menyimpan perasaan terhadap sensasi YouTube yang bernama Ainan Tasneem ini, lupakanlah sahaja hasrat murni anda itu. Menerusi Pancaindera semalam, Ainan mengakui yang hatinya sudah dimiliki. Namun Ainan masih ingin merahsiakan identiti kekasih hatinya itu.

kekasih ainan tasneem

Advertisement

Pengakuan sudah mempunyai kekasih ini dilakukan oleh Ainan Tasneem kerana tidak mahu hipokrit. Biasalah sesetengah artis nak jaga saham dengan mengaku single. Tup tup kantoi berdating dengan pakwe kat shopping compleks. Ainan tak nak perkara sebegitu terjadi. Kata Ainan:-

?Saya cuma mahu beritahu semua orang yang saya sudah berpunya. Jadi tak timbullah cakap-cakap orang bila nampak saya berjalan dengan dia di luar nanti. Saya tahu benda ini terlalu personal, tapi saya kena jelaskan. Saya tak nak dicop sebagai hipokrit. Bermati-matian mengaku dengan wartawan yang saya belum ada kekasih, walhal ada. Hanya itu nawaitu saya.

kekasih ainan tasneem

Semoga hubungan Ainan Tasneem yang popular dengan lagu “Aku Suka Dia” ini berkekalan sehingga ke jinjang pelamin. Kalau nak kahwin nanti, jangan lupa jemput. Boleh Abang Nara merasa makan nasik minyak. Hehehe

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

103 Comments

  1. nyampah haku

    September 11, 2012 at 2:26 pm

    pakai tudung tapi tajuk & lirik lagu sangat sosial. aku suka padanya la, hatiku rasa sesuatu la. suara pon ala kadar

  2. wawa

    September 11, 2012 at 12:14 pm

    aina tasnen dak unimap..pak we dia pun dak unimap jgk.. klon yuna n najwa latif la dia ni.

  3. Anonymous

    September 11, 2012 at 9:12 am

    korang ni bodohlah..pasal minah ni nak gaduh2, caci mencaci. apa ke bangang???
    kurang kaseh sayang ke korang ni??? alahai…mentaliti kelas ke3.

    • Anonymous

      September 11, 2012 at 10:06 am

      biaselah…busuk ati la tu..

  4. bdk unimap

    September 11, 2012 at 8:51 am

    buat style la ainan nih.cam gampang je aku tgk

  5. watDah

    September 11, 2012 at 5:47 am

    sapa pompuan ni? peduli amat dimiliki ke tak…buat bodoh saja….

Loading...