Ainan Tasneem Akui Hati Sudah Dimiliki

Hiburan

Ainan Tasneem Akui Hati Sudah Dimiliki

Sila jangan kecewa. Kalau anda menyimpan perasaan terhadap sensasi YouTube yang bernama Ainan Tasneem ini, lupakanlah sahaja hasrat murni anda itu. Menerusi Pancaindera semalam, Ainan mengakui yang hatinya sudah dimiliki. Namun Ainan masih ingin merahsiakan identiti kekasih hatinya itu.

kekasih ainan tasneem

Advertisement

Pengakuan sudah mempunyai kekasih ini dilakukan oleh Ainan Tasneem kerana tidak mahu hipokrit. Biasalah sesetengah artis nak jaga saham dengan mengaku single. Tup tup kantoi berdating dengan pakwe kat shopping compleks. Ainan tak nak perkara sebegitu terjadi. Kata Ainan:-

?Saya cuma mahu beritahu semua orang yang saya sudah berpunya. Jadi tak timbullah cakap-cakap orang bila nampak saya berjalan dengan dia di luar nanti. Saya tahu benda ini terlalu personal, tapi saya kena jelaskan. Saya tak nak dicop sebagai hipokrit. Bermati-matian mengaku dengan wartawan yang saya belum ada kekasih, walhal ada. Hanya itu nawaitu saya.

kekasih ainan tasneem

Semoga hubungan Ainan Tasneem yang popular dengan lagu “Aku Suka Dia” ini berkekalan sehingga ke jinjang pelamin. Kalau nak kahwin nanti, jangan lupa jemput. Boleh Abang Nara merasa makan nasik minyak. Hehehe

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

103 Comments

  1. King Of Fap

    September 11, 2012 at 2:16 am

    Ainan Tasneem: Hati Sudah dimiliki
    Maksud sebenar: Cipap dan tetekku sudah disentuhi
    Akhir zaman……

    • Anonymous

      September 11, 2012 at 10:05 am

      x kelaka la bodoh

  2. Mickey Mouse

    September 10, 2012 at 5:27 pm

    kadang2 aQ xfaham dgn manusia sekarang…..bile ditanya pasal boprend kt artis ade yg bgtau single padahal ade, ade yg jujur kate ade.. mane satu jawapan yg better? sbb ckp single t dh 6pk artis ni ngn boyprend die t ckp hipokrit, tp bile jujur di cakap menggeletis….xfaham xfaham…sabar ye artis2 sekalian…..(^_*)v

  3. Ainan Tasneem

    September 10, 2012 at 5:21 pm

    Apalah korang ni. Nampak sangat very the old school. Ada ke belajar dulu then baru bercinta! Itu kalau tahun 90an bolehlah cerita makcik/pakcik sekalian. Hello wake up!! This is 2012. Salam :)

  4. zzzzzz

    September 10, 2012 at 3:54 pm

    org2 malaya gah berperang..hehehhe..pasal retis pun nak berbalah..

  5. Anonymous

    September 10, 2012 at 3:47 pm

    stresssss!!!!

Loading...