Ainan Tasneem, Adakah Dia Bakal Menjadi Yuna Yang Terbaru?

Trending

Ainan Tasneem, Adakah Dia Bakal Menjadi Yuna Yang Terbaru?

Not bad jugak suara si Ainan Tasneem nie. Video-video dia nyanyikan lagu lain memang dah banyak dah. Rasa-rasa ada harapan jadi the next Yuna?

Advertisement

Nak ushar video Ainan Tasneem lagi boleh klik sini.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

55 Comments

  1. Chaa

    July 29, 2011 at 5:36 pm

    Salam.

    Sebenarnya, suara itu tidak haram bagi laki dan perempuan. Tapi, suara yang dilenggok-lenggokkan, dialun-alunkan ialah haram untuk perempuan mahupun lelaki. Jadi dalam hal ni, memang menyanyi ‘haram’. But, walaupun tak terlintas nak jadi femes, or artis, just hobi, kalau boleh usaha ketepikan hobi nyanyi tu. Boleh nyanyi for diri sendiri. Tapi jangan bagi orang lain dengar. Hukum tetap hukum, kita kena ingat, yang syaitan ni suka kita buat benda yang berdosa, walaupun kita tak sedar yang kita tengah buat dosa.

    Tapi pape hal pun, kita sebagai manusia pun tak layak nak judge orang. Sebagai saudara sesama islam, memang menjadi tanggungjawab kita untuk menasihati, bukan mengutuk, menghina atau sebaliknya. Nasihat orang, kita dapat pahala, tapi kutuk, hina, dapat ke pahala? So, jangan gunakan bahasa yang boleh sakitkan hati orang, nahas, kita dapat dosa. Senang senang je kan dapat dosa. Memang kita berada di zaman akhirzaman, zaman moden, jangan jadikan itu sebagai alasan nak meringan ringankan hukum agama. Ingat, kita kena mengejar akhirat, bukan dunia.

    Wallahualam. Khas untuk semua peng’komen’. Maaf kalau terkasar bicara.

    Wassalam.

  2. muslimah

    June 18, 2011 at 3:25 pm

    lah jgn lah pertikaikan manusia . jgn kutuk manusia sesama manusia . tgk dan cermin diri anda dulu . bru kutuk org . drpd fikir mcm ni bgus fkirkan dunia yng hampir kiamat . apakah kalian semua suda bersedia utk mati ? ADAKAH SUDA CUKUP AMAL ? AH . JGN TGK AMAL ORG JAK . TGK AMAL ANDA . biarkn lah mereka . sesungguh nya mereka thu mna ynk baik dan buruk kan ? so berjihadlah . sentiasalah fikirkan kematian . byk kn amalan ~

  3. hero

    April 24, 2011 at 7:54 pm

    alahai…. ainan blh nyanyi kalo ainan btl2 minat… suara o.k je… best.. org yg kutuk tu mybe dia xleh nyanyi kot hahahahahahahaha

  4. ganu

    April 24, 2011 at 7:50 pm

    ainan!! we all from ganu sokong anan!!!!!

  5. aladin

    April 24, 2011 at 7:49 pm

    betul aku setuju ngan worms..

Loading...