Ainan Tasneem, Adakah Dia Bakal Menjadi Yuna Yang Terbaru?

Trending

Ainan Tasneem, Adakah Dia Bakal Menjadi Yuna Yang Terbaru?

Not bad jugak suara si Ainan Tasneem nie. Video-video dia nyanyikan lagu lain memang dah banyak dah. Rasa-rasa ada harapan jadi the next Yuna?

Advertisement

Nak ushar video Ainan Tasneem lagi boleh klik sini.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

55 Comments

  1. budak super

    June 12, 2012 at 2:42 pm

    mmg siall lah sapa yg komen dok kutok2 Ainan Tasneen dy tu jut nanyi suka2 je ,
    x yh la nk komen yg mcm ko tu sngat bagus lagi berbakat
    dy x pnh berkeinginan pon nak jadi artis or kejar mngejar glamor
    n cita2 dan impian dy pon 100% bkn nk sngat jadi artis
    just suka2 sahaja,
    x yh la nk pndang remeh or kbrukan dy jer
    dy pon ada bnyk kbaikan dari korang yg komen mnglahkan org yg berbkat
    dy adlah dri dy n xde kne mngena pon gn Yuna tajuk website ni je yg nkk gmpak sngat
    mngkin dy x brbkat or x de khebatan yg boleh dy tnjolkan tp
    dngan apa yg dy buat dy happy suda ar
    xde nk kcau priok nasi korg. . .
    komen mcm sndri da hebat sangat

  2. muslimah

    May 21, 2012 at 12:55 am

    pakai tudung..memg bgus..tpi menyanyi??xberkenan la..sedih tgk..

  3. its me

    August 26, 2011 at 1:24 am

    salam . omg . hangat btul kat sini . mybe i dah lambat but jus whnt leave some comn dekt sini myb sket jea .okea memg benar suara wanita i2 aurat , dan maen peralatan tali jugak haram , benar dye tlah membuat 1 kesilapan . ttpi i2 tntg dye dgn allah . kyte xada hak untuk kacau / memaksa dye . cuma kyte wajib mengungsi ilmu yg kyte ade supye mereka2 sedar . tapi ! ingatlah menegur seseorang biarlah dengan kelembutan . cara yg betul , nasihat . lpas 2 klau dye xnak t’pulg lah kpde dye asl kan kewajipan kyte sbgai umat islam dah lepas . kpde mreke2 yg comen andai anda tahu hukum hakam semua , mengapa tidk di tgur dgn cara yg sopn . nabi xpernh mngaja umatnya b’cakap kasar t’hadap org . mlah membetulkan nya dgn kelembutan . baru dari situ mereka dapat befikir . bukan dengan mengutuk mencaci mereka dan menghina dan tidk perlu lah kamu mengbanding2kan nya . tidak sedarkah kamu dgn siapa yg kamu bndingkan i2 ? dye juga muslimah umat biasa . dn dye juga ttp aurat di klangn yg haram bg nya . cukuplah disini . dan nsihat kyte sbgai ummat islam jika benar2 sygkan umat ilam . b’doalah kpde tuhan moga2 dye sedar dan insaf juga didekati oleh allah s.w.t . insyaallah dgn izin allah .aminnn

  4. soso

    July 30, 2011 at 4:38 pm

    Ainan ni byk giler fans , huu , tp peminat nilai dari segi apa ?
    ada kah suara ? rupa ? way she playing a guitar ?
    bukannya jeles , but to me , better lagi Najwa Latif dan Yuna .

  5. Asnyshah

    July 29, 2011 at 5:51 pm

    Asny setuju dgn kak chaa,

    Kte kne ingt tjuan kte hdup kt dnie nie. Kt dnie nie mmg byk cbrn dn dgaan. Tmsuk la nynyi nie. Lbih bek kjar akhirat, hdup slame lamenya. Insyaallah, syurga tmpt kte. Amin :)

Loading...