Aiman Hakim Ridza Nafi Berhutang, Sudah Sekat Fathia Latiff Di Instagram

Aiman Hakim Ridza Nafi Berhutang, Sudah Sekat Fathia Latiff Di Instagram

Semalam, Fathia Latiff telah memuat naik status Instagram menggelar bekas teman lelakinya Aimah Hakim Ridza sebagai lelaki dayus kerana tidak membayar hutang kepadanya.

Status Fathia itu menimbulkan reaksi kurang senang ramai pihak terutamanya dari kalangan rakan seperjuangan dalam bidang seni sendiri kerana ia disifatkan memburukkan lagi pandangan masyarakat terhadap golongan artis.

Advertisement

Bagaimanapun, Aiman Hakim telah memberi respons terhadap status Fathia, menafikan bahawa dia berhutang dengan Fathia.


Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Seterusnya dia menjelaskan bahawa dia menyekat Fathia kerana wanita itu menggunakan bahasa kesat:

Aiman juga mengucapkan terima kasih buat Netizen yang memahami.

Sebelum ini, Fathia pernah bercakap mengenai perkara ini dalam satu siaran langsung di Instagramnya.

Fathia dikatakan telah melaburkan wang berjumlah RM 20,000 untuk sejenis perniagaan di bawah Aiman Hakim. Bagaimanapun, pelaburan itu mengalami kerugian dan dia hanya menerima pulangan wang berjumlah RM 3,000.

Fathia dipercayai mahu Aiman memulangkan baki wang pelaburan tersebut. – beautifulnara.com

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

23 Comments

  1. Anonymous

    September 21, 2018 at 1:04 pm

    nape laa fatiya jadi cam ni?? dulu masa dia berlakon jadi kawan baik Tiz Zakiyah dlm drama Nur, aku punyalah suka kat dia…cantik, pandai berlakon…skrg ni…hmm

  2. Anonymous

    September 21, 2018 at 12:42 pm

    break up punye laa lama aku rase ade laa da 3,4 taun baru skrg ingat nak mintak hutang. hutang shares pulak tu, bukan mmg ade untung rugi ke kalau saham or melabur ni depends laa mcmane org tu nye game kan pandai x pandai nak labur

  3. peace yo

    September 21, 2018 at 10:09 am

    skg banyak sgt saham, mcm lavinda coins, slmt i blm join, i tanya so many questions the person jawap mcm nak tak nak, when org tu tanya so awak interested tak, rahmat Mega, Roslan Shah all in so u can choose you want under Rahmat Mega, Roslan Shah or Dato sendiri, but i rasa mcm berbelah bagi so x join, sekali keluar that Lavida Coins x sah dari undang2, selamat

  4. your fans fatiya

    September 21, 2018 at 9:42 am

    fatiya.. kau rupe ade. ape kate kau berubah hati la dpd ko yg skng ni. berubah utk Allah. nekad diri. cube solat taubat dulu. buat biznes kcik2 blk. jual nsik lemak tepi jln pn tak pe asal sedap. try to being normal human. aku suke kau blakon. mmg hebat. mjiwai. tp now life kau nmpk hancur. come on!! bangun! tggalkn dunia blkng kau skng ni!

  5. Tk

    September 21, 2018 at 9:41 am

    Ada orang labur SKM CEPAT KAYA … duit lebohhh. Kawan aku labur 20k invest beli coco …also Lebohhhh. Aiman labur 20k tu kt mana? Now macam2 scammers. Ada iklan dlm BN ni labur apa ya?

Loading...