July 8th, 2019

Pasangan romantis, sama cantik sama padan, Aiman Hakim Ridza dan Zahirah Macwilson antara yang paling mendapat perhatian ramai.

Jatuh cinta di set penggambaran dan tidak lama selepas itu mengikat tali pertunangan serta sering mempamerkan kemesraan mereka, memang ramai diluar sana menjadikan Aiman dan Zahirah ‘couple goals’.

Bagaimanapun, baru-baru ini ada netizen yang mendakwa pasangan ini seakan ingin meniru ataupun menjadi klon pasangan paling hangat dan popular iaitu FattZura.

Malah, mereka turut menyertakan foto dimana busana yang dipakai oleh Aiman dan Zahirah mirip sekali dengan FattZura. Bagaimanapun, pasangan FattZura lebih eksklusif berbanding Aiman dan Zahirah.

Apa pula pendapat anda? Betul ke mereka ingin menjadi klon Fattah Amin dan Fazura.

Sumber Berita : Forum CARI


32 responses to “Aiman Hakim Ridza Dan Zahirah Macwilson Ingin Jadi Klon FattZura?”

 1. Alanice says:

  Yg bgmbr dpn coach nmpk biase2, yg bgmbr kt kaki warung nmpk exclusive

 2. Anonymous says:

  Kalau artis bercinta sesama artis memang cop tiru fattzura ke? Perlu ke nk buat perbandingan bagai. Btw rasanya zahirAH bercinta sebelum drama curi curi cinta lagi

 3. lol says:

  lol, atleast fatzura sebelum kahwin tk ada pegang2 ye kawan2 sekalian..

 4. bong cit says:

  YANG PENTING KORG BUJANG DENGAN BUJANG…YG POMPUAN X CARAS LAKI ORANG..TP CPT2 LA KAWIN…KANG CANANG ITU INI X JADI MALU LAK…HOKEY

 5. Anonymous says:

  pandai Nara pilih few komen kipas fattzura… yg komen2 fans fattzura suka aiman & zahirah ke arah halal toyiban xnak up pulak…
  jahat Nara ni asek suka laga2kan couple tu yg xkacau periuk nasi ko pun Nara… uqasha senrose masih buat keje ‘call girl’ xmo up kerrr…. latest vvip nak tau ker idokkkk..

Loading...