Written by Bella | July 4th, 2018

Lebih selesa melabelkan hubungannya bersama Fasha Sandha sebagai teman rapat, pelakon Aidil Aziz bagaimanapun mengakui beliau sudah bersedia untuk memikul tanggungjawab sebagai seorang suami dan memperisterikan Fasha sekiranya jodoh beliau sudah tersurat bersama aktres jelita itu.

Tidak mempedulikan setiap komen negatif daripada netizen yang mempertikaikan kemesraan mereka, Aidil tidak putus mengharapkan agar peminat mendoakan yang terbaik buat dirinya dan Fasha.

Pada usia 31 tahun, saya sudah bersedia untuk mendirikan rumah tangga. Justeru, saya kena bekerja keras dan fokus pada kerjaya. Jika ditakdirkan kami bertemu jodoh, saya terima. Saya malas ambil peduli kata negatif yang mempertikai hubungan kami. Lebih baik saya memandang hari depan. Doakan yang baik buat kami dan insya-Allah, sampai masa nanti segala persoalan akan terlerai.

Terdahulu, Fasha juga mengakui Aidil adalah lelaki paling rapat dalam hidupnya dan membuatkan dirinya serta anak-anak lebih bahagia dan gembira.

Sumber Berita : BH ONLINE

14 responses to Aidil Aziz Sudah Bersedia Untuk Memperisterikan Fasha Sandha

  1. nok gebuzzz says:

    fasha….mmg la org kate kalau dah jodoh ditentukan kite terima sahaja…tapi u fasha still boleh berfikir lagi..ada masa lagi….kawin tok selama-lamanyer….bukan la maksudnyer laki tu x baik…tapi masih mempunyai pilihan yg lebih baik kan!!

    14

    0
    • Janda jalang says:

      FASHA UMUR DH 34. DH TUA DH OTAK TU, JODOH TU MMG ALLAH DH TENTUKAN, TP SBG MANUSIA KITA BOLEH BERPIKIR SECARA WARAS! TP MMG DIA JENIS XDE OTAK, SO TANGKP MUAT AJE LAH….ASAL DPT JANTAN ORI BOLEH USAP PEPET N HISAP AIR CUKOP LA KOT! BHAHAHAHA! XKISAH JD JANDA LG LPS NI….KESIAN! NORA JGK YG PANDAI DPT JANTAN KAYO…CERAI2 PON NANTI MASIH DPT JUTA2 DUIT PAMPASAN! …APA2 JE LAH KO FASHA, DARI DPT JANTAN HANTU MCM SAJAT KANNN! HAHAHAHAHA!

      3

      0
  2. shopia lorren says:

    Nmpk mcm kau ni main tangkap muat je fasha…jgn kau gimik je..
    Apapepun DOA yg terbaik buat fasha n ank2..

    6

    1
  3. abam abc says:

    semoga dipermudahkan urusan kalian berdua

    0

    3
  4. Anonymous says:

    org kata lelaki ni makanan kegemaran dia dadih….ada ke…

    2

    0
  5. Anonymous says:

    berilah dia peluang, mana tahu boleh berubah. Kalau Fasha rejek..nanti terjerumus semula.
    Anda semua baikkah..

    2

    3
  6. Anonymous says:

    laki ni keje aper?? skrg tangkap muat… sok2 kawin rase hidup kurang kaya terus rase tak serasi

    3

    0
  7. Anonymous says:

    aku rasa fasha ni suka lelaki yg “nakal”…dia tak suka yg “good2” kot…ada je kawan aku mcm ni…masing2 punya pilhan lah kan…org jahat tak semestinya selamanya jahat…

    9

    1
  8. anak makcik bawang says:

    fasha carilah orang lain… dia ni bukan stock lelaki baik2. percayalah

    3

    0
    • RaedRaad says:

      Mcm ko ni sami kuil pulak tahu yg aidil aziz ni baik ke tak baik utk jodoh fasha… Pikir2 balik jahat sgt ke aidil aziz ni…?? So far psl ganja yg tertangkap sekali kat rumah member dia tu …ada lagi tak benda tak baik dia buat??? Ada…???

      0

      3
  9. kak melah says:

    lol fasha dh abis fikir ke?

    3

    0
  10. azi says:

    kalau kita tak kenal better kita stop judge mereka, kita cuma tahu kesalahan dia tapi kita tak tahu kesalahan lampau kita. klu dia slh pun takkn selamanya dihukum, and kita bukan waris fasha pun untuk menghalang pilihan dia. and kita bukan org terdekat dgn aidil yg tahu dia tak berkualiti. jaga hidup kita sendiri lg baik dari nyibuk hal org

    14

    0
  11. Anonymous says:

    KAWIN JE LA….HEBOH TUL

    2

    0
  12. Anonymous says:

    dh berisi kowt…

    2

    0

Leave a Comment

Optional