Written by Irsa | October 15th, 2019

Semuanya pasti sudah mengetahui tentang khabar baik di mana pasangan selebriti iaitu Hafreez Adam dan Zara Zya telah pun mengikat tali pertunangan pada hujung minggu lepas.

Walaupun dirahsiakan daripada peminat tetapi ramai rakan selebriti yang telah datang untuk menyambut sekali hari gembira itu bersama mereka berdua.

hafreez adam dam zara zya bertunang

Tapi yang menarik perhatian ialah apabila Afifah Nasir juga merangkap rakan baik kepada Hafreez Adam turut hadir ke majlis itu.

Yang mengharukan apabila Afifah sanggup ke Hulu Langat dan kembali semula ke set penggambaran di Kuang bagi menghadirkan diri juga ke majlis istimewa sahabatnya itu.

Berlari dari set penggambaran semata-mata untuk ke majlis pertunangan dan kembali semula ke set adalah satu perkara besar yang saya lakukan demi kamu.

Jadi harap kamu hargainya. Hahahah. Hulu Langat ke Kuang bukan satu perjalanan yang boleh dibuat main ya, jadi sekali lagi tolong hargai saya.

Hafreez Adam juga tidak lupa untuk mengucapkan terima kasih kerana bersusah-payah untuk menghadirkan diri ke majlis itu.

Lelaki itu turut berseloroh dan menyatakan bahawa dia terpaksa menghantar Afifah kembali ke lokasi penggambaran selepas majlis pertunangannya.

afifah sanggup ke hulu langat demi pertunangan rakan baiknya hafreez adam

Wow! Cemburunya lihat hubungan baik di antara Hafreez Adam dan Afifah Nasir ini. Zara Zya pun kelihatan cool sahaja!

Sumber: Instagram

10 responses to Afifah Nasir Minta Hargai, Sanggup Ulang Alik Dari Kuang Ke Hulu Langat Demi Pertunangan Hafreez Adam

  1. Wud wud wudd says:

    Biarlah dorang dah ko kenape pulak beautifoolnara nak jadi batu api ke ape.. xde modal lain dah ke nak buat cerite..

  2. Anonymous says:

    entah batu api

  3. aku tetap aku says:

    hati2 zara zya. lelaki ngan pompuan kalau bestfriend ni bahaya sikit.

  4. aku tetap aku says:

    sambungan.. especially mcm afifah yg pernah ada sejarah kacau laki org.. oppss.

  5. huhu says:

    nampak nawww tolong tak ikhlas..minta dihargai…

  6. Anonymous says:

    biasa laa ayat sesama kawan baik…. ayat ig pun mau kutip jd tajuk sini dh kerr…. Nara ni dh kenaperrrrrr… suke ajak org mengutuk yg bukan kelate…

    the more u serve certain artist… the more shiiitttt u will get Nara

  7. Anonymous says:

    orang tu dah bertunang..udah udah ler besfrengg nye…sila jauhkan diri.

  8. Anonymous says:

    orang tu dah bertunang..udah udah ler tu besfrengggg nye. tadek mana hade nye laki & ppuan jadik besfren..sila jauhkan diri hokayy

  9. korok says:

    pipah mana bf ko….sebok la org tu dh tunang xyah semak nak jd best friend bagai…

  10. Anonymous says:

    ini pun nak dijadikan topik ke? siannnn dah xde idea la tu nak publish apa

Tinggalkan Komen Anda Di Sini